pondělí 1. října 2018

Fasádní barvy het

Fasádní barvy het

FASÁDNÍ AKRYLÁTOVÁ BARVA - . Přednosti: - výrazná krycí schopnost - sjednocení . Het Fasadin je bílá fasádní akrylátová barva s jemným zrnem, pro nátěry fasád a . Jemná fasádní čistě akrylátová barva - doporučujeme pro fasády a zateplovací systémy. Tonovatelná barvami HETCOLOR nebo v Tónovacím systému Multimix. Můžete si vybrat z mnoha oblíbených značek od prověřených výrobců jako například Primalex - PPG, Het , Barvy a laky Hostivař, Austis - Eternal, Düfa, Dulux , Jub . Nabízíme akrylátové, silikonové, silikátové a vápenné fasádní barvy včetně penetrací a přípravků pro úpravu povrchu fasád.


Fasádní barvy het

Silikonové fasádní barvy - HET. Popis: Doporučujeme pro fasády a zateplovací systémy s požadavkem . U tónovaného odstínu je cena uvedena . Před zakoupením fasádních barev si dobře promyslete, co od barvy . Společnost HET je český výrobce a vyrábí celou řadu produktů z oboru interiérových a fasádních barev. Barvy HET naleznou své široké uplatnění jak v . Internetová stránka pro zvýšení uživatelského komfortu používá cookies.


Potvrzením a používáním těchto stránek dáváte svůj souhlas s jejich použitím. Interiérové a fasádní barvy společnosti HET. Díky neustálému růstu výroby a . Na objednání: u nás do 2-6 . Sokrates – vodouředitelné barvy , laky a lazury včetně . Fasádní akrylátová barva s jemným zrnem. MIKRAL RENOVO ACTIVE silikonová fasádní barva s výztužnými vlákny 1kg. BAUMIT SILIKON COLOR barva viz foto č. Ostrava-město, cena 650Kč, od mmagika na Sbazar.


Fasádní barvy het

Vysoce kryvá, paropropustná a odolná vůči povětrnostním vlivům. Základní penetrační nátěr pod interiérové i fasádní barvy na omítky, lahev 1kg. Používá se jako základní nátěr. Mikral ( Het , spol. s r.o.). Využijte právě probíhající akce od společnosti HET ! Nakupte v naší prodejně BARVY JABLONEC fasádní barvu nebo omítkovinu od HETu a dostanete bílou . HET - kompletní sortiment nátěrových hmot a stavební chemie … HET - malířské a fasádní barvy , laky, . Odstín: bílý, tónování je možno provádět tónovacími barvami HETCOLOR nebo tónovacími přípravky KOLORKA (max. do poměru 1:dílům barvy ), případně . Tónovaná, matná, jemná akrylátová fásádní barva s dlouhodobou životností,.


Tónovatelná dle vzorkovnic, HET COLOR SYSTÉM III, EUROTREN RAL a . Například lze doporučit fasádní nátěrové hmoty společnosti HET , konkrétně jemnozrnný fasádní nátěr Fasadin nebo hrubozrnný Fasadin Forte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky