úterý 30. října 2018

Magnetické čidlo na okno

Magnetické čidlo na okno

Bezdrátový magnetický senzor pro zabezpečovací systém IG. Senzor slouží k zajištění dveří a oken. Magnetické čidlo na okna a dveře, které vás upozorní na jejich otevření. V případě narušení je odesláno oznámení do chytrého telefonu či tabletu.


Magnetické čidlo na okno

Chtěl bych magnetické snímače na okna , jen řeším, jak je mít u těch oken vyvedené a jakým kabelem, případně kde je připojovat. AS-DSS= dvouvodičový samolepící magnetický kontakt povrchový s drátovým vývodem. Drátové magnetické čidlo pro montáž na okno nebo dveře, plně. Rád bych se zeptal, zda někdo z přítomných řešil instalaci závrtných magnetických čidel EZS do rámu okna v pasivním domě. Magnet se většinou montuje se na pohyblivou část zařízení, magnetické čidlo na pevnou.


Immax NEO SMART 3x magnetické čidlo. Snadné rozšíření vašeho alarm systému o další bezdrátové čidlo , snadné. Upozorní na otevření dveří nebo okna. Zařízení umí rozlišovat mezi přirozenými vibracemi okolního prostředí a těmi, způsobenými působením na dveře a okna.


Signály magnetického čidla se přeruší . Víc než jen senzor otevření. Zjistí, zda jsou dveře či okna zavřené nebo otevřené. Otevřené okno vypne topení či klimatizaci . Designo Lusso pro GSM alarm SX Safír DUO CZ ( detektor otevření oken a dveří) - dveřní čidlo na okno či dveře. L NEO SMART 3x magnetické čidlo na okna a dveře. Rozměry: snímač 4x 3x 1mm – magnet 4x 1x 1mm.


Obsah balení: Bridge, 3x magnetické čidlo na okna a dveře . Signalizaci zajistí magnetické spínače na oknech a dveřích, prostorová čidla , detektory rozbití skla nebo detektory kouře. Všechna tato zařízení jsou napojena na . Je určen k detekci otevírání dveří nebo oken. Detektor otevření dveří reaguje. Vstupy pro externí snímač , INa TMP = rozpínací smyčky.


Magnetické čidlo na okno

Dveřní a okenní magnetické detektory - AMPERTECH. Dvojí funkce: lze použít jako dveřní magnet popřípadě jako tísňové . Spolehlivá ochrana oken a dveří. Nevítaného hosta odhalíte vždy . Bezpečnostní systém BEDO Ajax důmyslně chrání váš . Pokoj v duši sa začína doma. JA-OASiS sloužící k okamžitému spuštění poplachu při otevření či zavření okna.


Všetky informácie o produkte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky