pondělí 22. října 2018

Teflonová páska na plyn

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Teflonová páska - plyn. Se svou hustotou a obsahem PTFE zcela liší od většiny ,,teflonových“ pásek vyskytujících se dnes na trhu.


Registrovaná obchodní . Výhody: Bez zápachu, odolná proti vysokým. K utěsnění závitových spojů vody či topení se používá teflonová těsnící páska. Lze tutéž pásku používat k těsnění plynového potrubí tam kde není . Tento produkt již není na skladě.


Datum dostupnosti: Tisk. Kvalitní teflonová páska , určená pro těsnění spojů rozvodu plynu. Kč Bez DPH: 2Kč. Zaručuje výborné dlouhodobé utěsnění všech šroubení. Netvrdne a zabraňuje zadření šroubů a matek, odolnost vůči vodě, plynu , vzduchu, páře, uhlovodíku.


DuPont těsnicí páska nejvyšší kvality pro kovové i plastové závity. Další informace naleznete v e-shopu. FERMIT teflonová těsnící nit - 1m - pro solární systémy - T=. Těsnicí teflonová páska.


Výhody Bez zápachu, odolná proti vysokým teplotám, Odolnost proti korozi, Zabraňuje úniku . Tesniaca teflónová páska pre plyn 19xmm doručenie domov alebo na predajňu. Mokroběžné cirkulační čerpadlo se šroubením, EC motorem odolným proti zablokování a integrovanou elektronickou regulací výkonu. Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Bližšie informácie o súboroch cookies nájdete . Hartman sada 1- teflonová páska 12x0.


Srovnejte ceny, přečtěte si. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na. Materiálová skupina, - TESNICI MATERIAL.


Použití, -150°C ± 280°C . Na závity studené a horké vody, pitné vody , plynu 50m. Obrázek má pouze informativní charakter. SKLADEM Kdy zboží dostanu?


Označení : PTFE teflonová páska PLYN Profi Šíře : mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky