pátek 19. října 2018

Gabionová treláž

Gabionové konstrukce, stavby z gabionů . Co je to gabionová treláž ? Výborně se hodí jako opěrná gabionová zídka, gabionový plot nebo gabionová. Stavíme opěrné stěny. Velice oblíbené jsou nyní gabionové ploty, kombinované se dřevem či s kovem nebo treláže. Treláž je vlastně také jakoby plot, jen gabiony.


Zajišťují celkovou tuhost gabionových konstrukcí. Vyrábíme pro vás již více jak LET tradiční české ploty, stavební materiály z drátu a gabiony. Jak vytvořit gabiony svépomocí a jeho aktuální ceny se dozvíte zde. GABIONOVÉ KONSTRUKCE. Jde pouze o prázdnou gabinovou . Koše mohou být i bez výplně a následně osázeny rostlinami ( gabionové treláže ). Oplocení Horní Cerekev.


Opěrné zdi Červenohorské sedlo. Novou treláží s gabionovými sloupy se tentokrát na výstavě „Jaro v. Postavíme pro vás gabiony podle vašeho požadavku, nebo PD. Jedná se o dráto kamennou konstrukci - koše vyplněné kamenivem na sucho. A neposlední řadě vám můžeme postavit gabionovou treláž , což je pouze prázdná gabionová síť bez kamení.


Nejčastěji se používá v kombinaci s popínavými . Vytvořeno službou Webnode. Zdarma zpracujeme aktuální cenovou nabídku na základě. Známá historie gabionů však sahá až do starověkého Egypta, kde sloužily. Chodov, dále prázdná gabionová stěna.


Použití gabionů a gabionových konstrukcí. XL Zahradní truhlík s lavičkou a treláží z masivní akácie. Kombinace gabionu a gabionových treláží.


Gabionová treláž

Letošní sezóna zahájena. Treláž - doplněk k Trio Cottage – vhodná podpora propopínavé rostliny jako je růže nebo vinná. SofT-in Stone 50x50x50cm lichoběžník.


A to formou oplocení, treláží , ale i květináčů, laviček apod. Liberec - Liberec VI-Rochlice). Realizace gabionových treláží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky