úterý 30. října 2018

Sklenářství myslbekova

LINCAR BIRIKKINA 1P PLUS - Kamna na pelety. Kód: LINCAR-BIRIKKINA- 156-P- PLUS -VAR-1-. Inteligentní automatické kotle na pelety řady BIOPEL . Ako palivo sa používajú drevné pelety , resp. Automatické kotle na uhlí Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et Automatický kotel na uhlí EKO PLUS. Palivo: Hnědé uhlí (OŘECH 2),černé uhlí, pelety 6-mm.


Obsah zásobníku: 1. Krbová kamna na pelety Polaris plus jsou určena k vytápění objektu pomocí teplého vzduchu ohřívaného v teplovzdušném výměníku. Mám záujem o pelety EN PLUS A1. Požiadavka na pelety EN PLUS A1. Nejkvalitnější a nejoblíbenější dřevěné pelety našich zákazníků, splňují vysoký standard normy EN PLUS A1.


Díky nízké popelnatosti jsou vhodné do všech typů. Dřevěné pelety jsou ekologické palivo, které lze použít jako kvalitní náhradu fosilních paliv pro domácí spalování v kotlích, kamnech a krbech a pro průmyslové . Balené dřevěné pelety Royal Pellets splňují veškeré požadavky na optimální využití automatických kotlů i kamen určených pro topení peletkami. Dřevěné pelety Camelott s certifikací En Plus ACZ 0jsou lisované pod tlakem z čistých smrkových pilin,bez chemických přísad a pojidel. Pelety svetlé - smrk En plus A1. PELETY EN plus A- světlé 6mm (cena při odběru min palety).


Svým uživatelům šetří čas, životní prostředí a jsou symbolem . Máte zájem o tento produkt? Neváhejte nás kontaktovat, naši odborníci Vám rádi poradí a pomohou vybrat to správné řešení. Světlé z měkkého dřeva. Certifikované EN plus A1.


RÍRuČKa uŽÍVatEĽa KachlE na pElEty. Kotle ATTACK PELLET Automatic Plus s regulovaným výkonem 8–kW jsou určené k vytápění. Kotel na pelety ATTACK PELLET AUTOMATIC Plus. Chcete držet své miláčky v čistotě? Objednejte si jako podestýlku naše pelety.


Nabízíme v 15kg balení. AN plus Abalené v kg pytlích. Minimální odběr LKW (2t). Cena 18- EUR EXW sklad Příbram 261 . Jsme výrobce a prodejce dřevěných pelet Stora Enso Anejvyšší jakostní kvality EN plus A které jsou vhodné do automatických i kombinovaných kotlů a do . Veľmi jednoduchou procedúrou dávame na pelety vynikajúce kombinácie chutí, aróm a atraktorov. S jedinečnou metódou sušenia sa táto kombinácia vpije do . BioPellet PLUS je plne automatický kotol na pelety s vysokou účinosťou.


Emisná trieda: Regulácia spaľovania je optimalizovaná pomocou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky