úterý 23. října 2018

Přechodová lišta dub

Výborná odolnost na změny teplot, přilnutí . Podlahové lišty hliníkové, samolepící, nivelace max. Schodové lišty z eloxovaného hliníku, v rozměru 23×mm, šroubovací, věrně. Hliníkové profily s fólií . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Je vyráběna ve fóliovém provedení dekoru dřeva.


Přechodová lišta dub

Samolepicí přechodová lišta určená na ukončení a plynulé propojení podlahových ploch bez výškového rozdílu. Soklová lišta Rico Leo. Dub skandinávský 152.


Jednoduchá, ale pevná . Lišta vyrovnává přechod mezi rozdílnými úrovněmi podlahových krytin. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Profil je určen pro . Nově přehlednější a . Momentálně nedostupné.


Přechodová lišta dub

Kvalitní nalepovací přechodové lišty z laminátu umožňují estetický přechod různých podlahových. Tato samolepící přechodová lišta je vhodná pro přechody různých typů podlahových krytin s max. Přechodová lišta narážecí mm imitace dřeva - cm.


Kupujte Spálenský přechodové lišty na Spalensky. Vyrábíme a dodáváme přesné. Dekory, Buk 0 DUB 0 DUB ANTICKÝ 2 DUB MOCCA 55. Kčbez DPH 73Kčs DPH. Popis Lišta podlahová soklová Cezar PREMIUM.


Přechodová lišta dub

Univerzální soklová lišta Cezar Premium je určena pro všechny typy podlah, patří tak k nejoblíběnějším lištám. Můžete si vybrat z téměř pětiset různých přechodových profilů, kdy každá lišta je. Materiál: hliník potažený laminem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky