středa 10. října 2018

Jídlonosič nerezový

Jídlonosič nerezový

STORE LINE určený k přenášení potravin a hotových pokrmů. Díky sadě zůstane vaše jídlo teplé než jej donesete. Sada obsahuje nerezové misky o průměru 13cm a výšce 7cm.


Plastové tělo s nerezovými vnitřními stěnami. Výška sady je 28cm, síla materiálu 5mm. Jídlonosič nerez 3xpr. Parametry a popis produktu. Držák z chrom-nikl oceli.


Dvoustěnné víko, které zaručuje lepší izolaci. Oběd nemusíte ohřívat a zmrzlina se. Vybavte se nerezovým nebo plastovým jídlonosičem a nebudete litovat. Nerezový jídlonosič z ušlechtilé oceli. Oběd v jídlonosiči si déle udrží svoji teplotu a díky kompaktním rozměrům zabere minimum . Termo zásobník je vyrobený z nerezové potravinářské chromniklové oceli.


Jídlonosič nerezový

Izolovaný - misky mají . Síla materiálu je mm. Součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření a vrchní . Váš košík je prázdný. Největší kvality dosahují nerezové jídlonosiče a termo . Průběžně doplňujeme nabídku o nové jídlonosič nerezový.


Ti z vás, kteří milují styl, by měli zkusit jídlonosič nerezový. Tabulka průběhu změn vnitřních teplot v závislosti na čase a . Každá miska má stejný rozměr, takže si umíte misky prakticky sbalit kdekoli budete potřebovat, ať už na túru po okolí, . Moderní jídlonosiče se kulatými vodotěsnými plastovými dózami v termoizolační brašně. Uložené pokrmy vydrží horké nebo studené. V nabídce jídlonosiče s . Když si projdete naší nabídku jídlonosiče nerezové čtyřdílné, poznáte současné trendy. Díky široké nabídce, si nebudete moct ani vybrat nové jídlonosiče . Prohlédněte si jídlonosič nerezový a módu si zamilujete.


Jídlonosič nerezový

Každý kousek z řady jídlonosič nerezový se pyšní vychytanými detaily a funkčností. Termonádoba s nerezovým jídlonosičem obsahuje nerezové misky s víčky, objem každé misky l. Koupit si náramné jídlonosič nerezový je nesmírně jednoduché. Termo jídlonosič nerezový TFY LB-4P 4-dílný se sklopnými oušky pro přenášení. Díky jednoduchému, ale pevnému upínacímu systému máme jídlo . Kategorie, AKCE MĚSÍCE Zahrada až , AKCE MĚSÍCE Dom.


Pro zobrazení nákupních cen a možnost nákupu se prosím přihlašte nebo si založte nový účet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky