středa 31. října 2018

Cementovy poter exterier

Cementová stěrka na podlahy je čím dál oblíbenější. Pokud jste se pro ni rozhodli i vy, odneste si materiál na cementový potěr podlahy od nás. Betonové potěry - Betonový potěr Weber.


Opravná a vyrovnávací hmota pro interiér i exteriér. Suché maltové směsi určené pro vyrovnání běžných podkladních materiálů a běžné betonářské práce. Suchá betónová zmes triedy pevnosti C25. Vhodná pre interiér aj exteriér. Spotreba j zmesi . Knauf Finálna stierka . Poter ako posledná vrstva v skladbe podlahy, tvoriaca podklad pod.


Oblast použití: Interiér a exteriér. I pro vlhké prostory a exteriér. Tekutý samonivelační cementový potěr CemLevel se uplatňuje hlavně v místech, kde není možné použít anhydritové potěry AnhyLevel, např. Na našem trhu jsou často zaměňovány pojmy beton a potěr. Rozdíl mezi nimi může.


Certifikace a dohled. Informácie o výrobku. Platí pre teplotu 20°C a rel. Samonivelačná hmota pre vrstvy s hrúbkou 3 . Penetrace podkladu, Nasákavé podklady, např. SCHÖNOX SEZ cementová omítka P III vápenocementová omítka P . Běžná cena: 23Kč.


Proto se betonová stěrka používá pro větší . Spádový balkónový poter s výbornými fyzikálnymi a mechanickými vlastnosťami so zvýšenou odolnosťou voči mrazu. Skúste jedno z týchto riešení. To znamená, že cementová podlaha potrebuje cementový poter a podklad z anhydridu zasa anhydridový poter. Díky této technologii dosáhneme potřebné kvality podlah, časový postup optimálně přizpůsobíme potřebám stavby a ušetříme. Potěrové materiály a podlahové potěry – Potěrové materiály – Vlastnosti a požadavky “ Firma KVK má v produkci jak . Buď sa zrovnáva nový poter , alebo starý poter.


Podkladový náter EP Hybrid. Musíte byť konkrétnejší, či sa jedná o nivelačnú stierku, alebo klasický cementový či anhydritový poter.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky