pátek 26. října 2018

Polyisokyanurát

PIR - polyisokyanurát. Získání dat z API selhalo. Musíme ji rychle naplnit! Naši partneři v Evropě, TECHNONICOL roofing shingles . Jednou z nich je nízká . Společnost dektrade a.

DEKPIR, tak skelnou vatu DEKWOOL. Tepelná izolace vyrobená z tvrzené polyisokyanurátové pěny. Využití u střech, podlah a stěn.


Thermano jsou tepelněizolační panely s jádrem z modifikovaného polyuretanu ( polyisokyanurát – PIR), který je 1 bez freonů. Produkt se vyrábí z polyolů, . Jádro, polyisokyanurát. Tlaková pevnost, 120kPa při. Faktor difúzneho odporu.


Pevnosť v tlaku pri stlačení.

Súčiniteľ tepelnej vodivosti. EPS), nebo oproti PU tužší polyisokyanurát (PIR) - desky opatřené plastem nebo plechem jsou vhodné pro izolace plochých i šikmých střech. Spojené státy americké.


United Nations Environment Programme. Organizace spojených národů. Je odolný voči ohňu, pri horení . Dřevocementové izolace. Polymeric insulation . Foukaná a sypká izolace.


PIR) s ćely s fólií s texturovanou nízkou emisivitou s 6mm magnesium silikátovou deskou. Izolační jádro může tvořit minerální vlna, polyuretan, polyisokyanurát nebo polystyrén. Jako tepelná izolace se v sendvičových panelech užívá polyuretan (PUR), polyisokyanurát (PIR, redukovaná hořlavost), minerální vlna, méně . Panely Lindab sú vyrobené z oceľového alebo pozinkovaného plechu s vysoko izolovaným polyisokyanurát jadrom. Tvarově stálé desky jsou oboustranně opatřeny buď difúzně otevřeným.


Naše společnost je schopna Vám nabídnout izolační sendvičové panely od . Ruukki nabídka sendvičových panelů byla změněna za účelem splnění požadavků novelizované. PIR) 1 bez freonů (bez obsahu CFC a HCFC), který zajišťuje nejnižší koeficient tepelné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky