úterý 23. října 2018

Cnc frézování praha

CNC frézování - dřevo, plasty, neželezné kovy. Dále provádíme plošné vyřezávání nápisů, . Frézka VHF CAM 250Classic. CNC obrábění dřeva provádíme na 5osém . Zajistíme kusovou i maloseriovou výrobu včetně plánu .

Využijte naší nabídky na kovoobráběcí práce. Zpracujeme měď, mosaz, hliník, ocel i nerez. Praha - Česká republika. Zabýváme se výrobou světelné a. Jaroslav Vorel – ASV.


Najdete nás na konci Nových Jiren u čerpací stanice Petr. Vyrábíme speciální dílce .

Hlavními činnostmi společnosti KONRADT s. Společnost: Insight Inside s. Skvělé ceny download zdarma a kvalitní support. Kovovýroba Zdeněk Gregor s. CNC soustružení, vrtání, frézování , bezhroté broušeni a tváření závitů. Kovoobrábění v Praze a okolí. CNC strojích od soustružení, frézování až po.


Konkrétně světlovodů a optických prvků světlometů, maket, kontrolních přípravků a nástrojů. CNCmilling, CNC , frézování , kusová výroba, výroba prototypů, třískové obrábění, obrábění, zhotovení na zakázku, opravy a renovace poškozených součástí, . Splníme vaše požadavky na kvalitní CNC výrobu - obrábění, soustružení, frézování. Vsaďte na flexibilní přístup tradiční a spolehlivé rodinné firmy. Zpracováváme obrobky z nerezu, mosazu, mědi, hliníku i plastu.


KOVO - PRO CNC kovoobrábění. Naši filosofií je být flexibilním a spolehlivým partnerem i pro nejnáročnější zákazníky. Macanova, Pardubice, výpis z obchodního rejstříku.

Nabízím frézování pro. CNC Programování obráběcích strojů Problematika CNC , tedy číslicově řízených výrobních. Středně hustá vláknitá deska (MDF) se hodí pro frézování i těch nejsložitějších tvarů.


D a 3D frézování a soustružení všech typů plastů. Rychlé termíny dodání obrobených dílů. Zakázková i malosériová .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky