středa 31. října 2018

Lišta pro nepřímé osvětlení

Podhledová LED světla nebo zářivky jsou moderní a praktické řešení, jak příjemně podsvítit strop. U nepřímého osvětlení není světelný zdroj, na rozdíl od přímého . Ten, kdo si pro svůj interiér přeje výjimečné osvětlení ten určitě použije lištu pro nepřímé osvětlení. V kombinaci s příslušnými LED-pásky poskytuje pocit pohodlí.


Profil prvku je zkonstruovaný tak, aby splňoval jednoduché. Lišty pro nepřímé osvětlení interiérů umožňují nápadité varianty designového nasvícení stěn a stropů. Nejprodávanější zboží z kategorie. Díky našim profilům pro nepřímé osvětlení můžete osvítit stěnu nebo strop tak, že vznikne speciální prostorový efekt, který lze využít v soukromém prostředí, . Nepřímé osvětlení skutečně vytváří atmosféru v soukromých domech, obchodech, kancelářích a . Lišta na nepřímé osvětlení z HDPS (polystyren o vysoké hustotě).


Variabilní lišta , můžete ji použít několika způsoby. Možnost použití na strop i stěnu jako soklovou. S tímto modernistickým profilem dokonale integrujete osvětlení LED do svého interiéru.


Model C3vhodný pro instalaci na stěnu i strop. Místo pro umístnění . Stropní lišta Straight. Všechny produkty lze . Toto osvětlení zvýrazní jak architekturu Vašeho. Name A-Z, Name Z-A, Price ⬆, Price ⬇, Newest items, Oldest items, Customer reviews.


Výkon nepřímého osvětlení 19 . Třífázová lišta , která svítí nepřímo na strop. Určena pro všechny, kdo. Délka lišty je metry. Požadovanou výšku (H) a hloubku (W) zvolte v rolovacím menu.


Tyto parametry (výšku (H) . Lišta C3- stropní, pro nepřímé osvětlení , lemovací. Upozornění: poslední kus skladem! Osvětlovací lišty Orac dodají vašemu pokoji nezaměnitelný vzhled. Profil Straight, který je bratrem stropní lišty pro nepřímé osvětlení z řady Flat, je.


NISA-KRA je sada dvou profilů určených pro nepřímé osvětlení stropních podhledů. Skládá se z montážní lišty TENIKRA a profilu ONISA. Akcentované světlo zahrnuje příslušenství s nahoru nasměrovaným světlem, jako svítilny nebo svícny, římsy pro nepřímé osvětlení , usměrňovače světla na liště , . Dekorativní nepřímé osvětlení. Příklad dekorativního osvětlení na horní hraně skříňky. Lišty napojené pod úhlem 45° (zaříznuté pod úhlem 25°).


Corner profil je inovativní systém k nepřímému osvětlení prostor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky