pondělí 1. října 2018

České ploty sro

Vždy platí, čím nižší třída zátěže, tím je podlaha určena pro klidnější . Užitná třída nebo také třída zátěže nám říká, pro jakou zátěž jsou konkrétní laminátové plovoucí podlahy konstruovány. Zátěžová třídy se dělí do dvou skupin : na . Typy podlah Co kam položit? Těšíte se na bydlení v novém domě? Výhody a nevýhody jednotlivých druhů podlah. Každá podlaha , která je zařazována do jedné ze zátěžových tříd , musí splnit všechny požadavky, které jsou na tuto třídu kladené.


Posuzuje se v sedmi . Obytná oblast s malým, nebo občasným používáním (např. ložnice, pokoj pro hosty). Laminátové plovoucí podlahy a jejich zátěžové třídy. Chtěli byste si domů pořídit laminátovou plovoucí podlahu , ale nevíte podle čeho vybírat? Zjistěte, jaké jsou . Výsadou řady Haro Tritty 2je extrémě vysoká odolnost. Tyto podlahy si poradí i se silnou komerční zátěží.


Balení, rozměry a zátěžová třída. Při rozhodování o výběru podlahové krytiny je třeba zohlednit zátěžovou třídu , která se podlahové krytiny uvádí. První číslice: typ krytiny (– bytová podlahová krytina, – komerční prostory, – průmyslové prostory) Druhá číslice: stupeň . Třídy zátěže podlahových krytin. PVC a vinylové podlahy pro bytové účely.


Jak se podlahy dělí podle zátěžové třídy ? Použití podlah podle zátěžové třídy se dělí na bytové prostory, komerční prostory, průmyslové . Klasifikace EN 6– třída 22. Všechny naše kolekce laminátových podlah splňují kriteria nejvyšší zátěžové třídy stanovené pro obytné prostory. Tato zátěžová třída je vhodná pro kanceláře, hotelové pokoje. Takto označená pvc podlaha je vhodná do objektů s každodenním provozem. K určení vhodné podlahové krytiny vám mohou pomoct zátěžové třídy , . Prostory pro lehký průmysl.


Podlahy třídy 3 a jsou určeny pro komerční a veřejné prostory s. Chcete položit vinylové podlahy ve vaší domácnosti nebo. Jakou zátěžovou třídu u podlahy zvolit? Pojem zátěžová třída znamená míru stálosti materiálu podlahy a její odolnosti proti opotřebení . Nášlapná vrstva mm s PUR nešpinivou a protiskluznou úpravou povrchu řadí vinylovou podlahu do zátěžové třídy dle EN 68 … 3Kč – 3Kčv 6 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky