středa 24. října 2018

Prodej domu sobín

Vyberte si novou nemovitost na sreality. Prodej rodinného domu 290. Domy k prodeji Sobín , Praha 5. Každý z nás má ale své představy, proto . Byty, domy , kanceláře, novostavby, pozemky, chaty, chalupy k pronájmu i prodeji.


Realitní i soukromá inzerce. Podle nastavených parametrů hledání jsme nic nenašli. Zkuste parametry upravit. Nenašli jste, co jste hledali?


Nenechte si ujít žádnou . Na Rybářce, Praha Suchdol - Sedlec. Na Krupičárně, Praha - Radotín. Exkluzivně nabízíme na prodej rodinný dům v Praze - Kyje, který se nachází v klidné části na rohové . Budova: Budova C Budova F. Ke Zličínu, Praha-Zličín, Sobín. Mimořádně nehospodárná. Z konečné zastávky metra B Zličín se do Sobína dostanete autobusem za min.


Přes Sobín prochází cyklotrasa. Měsíční náklady cca 1. Kde chci bydlet - Nové byty a rodinné domy na prodej. Katalog developerských projektů.


Nové byty Sobín - atraktivní lokalita v blízkosti Zličína a letiště Václava Havla. Nabídka realitní kanceláře Praha Happy House Rentals, s. Nabízíme Vám k prodeji bytovou . CZK za nemovitost včetně realitního a právního servisu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky