čtvrtek 11. října 2018

Kjg okapy

Spoločnosť KJG patrí medzi lídrov vo výrobe odkvapového systému a strešnej krytiny na Slovensku. Lehká střešní krytina s . Položek k zobrazení: 27. Nejlevnější Nejdražší. Okapový systém z pozinkovaného plechu od společnosti KJG.


Záruka na materiál let.

Přehled cen k nahlédnutí zde. Materiál ‎: ‎Svody i žlaby jsou vyrobeny z pozink. Kč Žlab lakovaný pozink KJG Ø mm (r.š. 2mm),. Střešní okapový systém KJG.


Kvalitná povrchová úprava výrobkov KJG spája vynikajúce mechanické vlastnosti pozinkovanej ocele s organickou povrchovou úpravou práškovaním. Okapy z lakovaného pozinku jsou bezúdržbové a zaručují dlouhou životnost. Povrchová úprava se provádí nanášením polyuretanu v tloušťce cca mikrometrů . Okapy KJG vyrábí slovenská společnost KJG a.

V současné firma nevyrábí pouze . Zboží je POUZE na OBJEDNÁVKU ! Odkvapový systém KJG. Pri streche nám ide o to, aby bola kvalitná, aby nezatekala a aby plnila svoju funkciu čo najdlhšie a pri čo najmenších nákladoch na . Na dotaz „ kjg “, jsme našli: Baterie k notebookům. Sběrač dešťové vody KJG s hadicí titanzinek, automatický, průměr 1mm.


Certifikáty a prohlášení o shodě. Okapy , okapové systémy neboli žlaby, svody existují v několika možných materiálových provedeních. V nabídce naleznete… Více informací. Kompletní sortiment . Miesto dodania KJG : okolie Prešova a Košíc do km, ak nie je zákazka súčasťou objednávky komplet celej strechy nan 1m 2. Osobný odber KJG : Prešov, . OKAPY POZINKOVANÉ LAKOVANÉ KJG - Pozink-lak žlaby r. Okapy , lemování ke komínu nebo ke zdi, úžlabí, okapnice a další výrobky z. Okapové systémy nabízíme v různých barevných úpravách: tmavě hnědá, antracit, cihlová,.


Aktuálně se Vám zobrazují pouze plastové či . Krytina Bramac Montero, klempířské prvky z barveného pozinku KJG.

Barvený pozink KJG je další vývojový stupeň ocelářského průmyslu se zaměřením na ochranu proti korozi a přizpůsobení se současným požadavkům ve . Sortiment - okapy : žlaby . Enkolit v 5kg provedení! Německá společnost Enke-Werk . Jednotlivé prvky do sebe pasují a spojují se spojkami nebo nýty. PRVKY OKAPOVÉHO SYSTÉMU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky