pondělí 29. října 2018

Westernové deky pod sedlo

Westernové deky pod sedlo

U nás naleznete deky pod westernové sedlo z . Mají atraktivní design a precizní provedení. Westernové deky pod sedlo z kvalitních tkanin. Jejím účelem je tvořit tlumící vrstvu mezi westernovým sedlem a koňským hřbetem.


Ručně vyrobená filcová deka pod sedlo z pravé vlny. Vhodná na westernové show. Deka pod westernové sedlo CSO X-Grip - VÝPRODEJ. Vnitřní vrstva - syntetický kaučuk pro dobré rozložení tlaku.


Spodní a horní vrstva - filc, který zajišťuje přilnavost deky. Otvory nad páteří proti přehřátí. Silná deka pod westernové sedlo podšitá umělou kožešinou, která je v místě pod holení vykrojená pro lepší . Jednou ze základních funkcí podložky pod sedla je šetření zad koně a zamezení nežádoucího. Deky pod sedlo westernové.


Výroba a prodej dek pod westernová sedla pro velké i malé koně. Výběr ze spousty barev . Podsedlové deky jsou důležitou ochranou hřbetu vašeho koně před odřením - zvláště pak pod westernové sedlo jsou naprosto nezbytné! Podložky pod sedlo westernové.


Radiť podľa: Najlacnejšie. Najdrahšie Najpredávanejšie Abecedne. PRO KONĚ - NA KONĚ - DEČKY A DEKY POD SEDLA - WESTERNOVÉ DEKY.


Westernové deky pod sedlo

Obrázky ke zboží: Navajo deka pod sedlo plsť dvě vrstvy. Originální westernové deky pod sedlo na zakázku jsou důležitou součástí mé nabídky a nezbytným doplňkem pro westernová sedla. PRO KONĚNA KONĚDEČKY A DEKY POD SEDLAvykrojenéDečka pod sedlo vykrojená neopren vyztužená. Ahojte, mám takový naprosto laický a pro některé trapný dotaz.


Neodře se kůň, jestliže mu v létě dám pod westernové sedlo jenom deku bez . Má tvar obdélníku a zespoda bývá vypolstrovaná přírodní nebo syntetickou vlnou. Fixaci deky zajištuje sedlo. Barvy hnědá, černá, červená, královsky modrá, tmavě modrá - o dostupnosti se, prosím, informujte, vel. Rôznorodé westernové podložky pod sedlo v krásnych farbách. GelDri-Lex piesková.


Nabízíme klasické beránkové deky pod sedlo , vlněné a bavlněné deky i podsedlové deky z moderních gelových materiálů a paměťových pěn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky