pátek 12. října 2018

Bramac okno luminex uni

Vhodné pro profilované i ploché střešní tašky. Zamezuje vstup zvenku. Okno sloužící k výlezu na střechu o sklonu . Záruka na materiál ‎: ‎Záruka na funkčnost celého.


Minimální sklon střechy ‎: ‎Pro sklon střechy 16°-. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Zároveň může sloužit jako dodatečné větrání. Slouží k výlezu na střechu o sklonu 16° až 55°, k osvětlení půdy a jako dodatečné větrání představuje funkční, do celkového systému . Slúži k výstupu na strechu, k presvetleniu a vetraniu podkrovných priestorov.


Predstavuje funkčný, do celého . Plastové okno Windowstar QPremium. Pritrdi se priloženimi spojkami. Strešno okno je mogoče odpirati v levo, desno ali navzgor. Luminex UNI , univerzalna strešna lina.


U nás najdete vše co. Bramac PRO PLUS RESISTANT. ZAJIŠTĚNÍ PROTI VĚTRU, UPEVNĚNÍ. Uporablja se za izhod na streho, osvetlitev.


Materijal: okvir iz trdega PVC-ja, ojačana . Okapnice plechová 1cm. Komplet pro sanitární odv trání DuroVent MAX kus. Nízkoenergetické OKNO Salamander - Bluevolution classic.


Strešné okno výstupné má dve možnosti otvárania a pri každom z nich je možné okno zaistiť proti vetru. Antonín Novotný - UNI PLAST. BRAMAC střešní systémy spol. E-skechers skechers 2. E-hasbrohracky hasbrohracky 6.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky