středa 31. října 2018

Netkaná textília biela

Netkaná textília biela

Výhody použitia: Vytvára rastlinám . Netkaná textília biela 2x10m. Majú vysokú svetelnú priepustnosť, priepustnosť pre . Sme najväčší importér značiek OASE a PONTEC. Množstvo realizačných skúseností. Darček, GARANCIA CENY: Našli . Slúži na zakrývanie záhonov alebo hriadok pred škodcami a nežiadúcimi.


OBI Mulčovacia fólia 10m x m čierna. Pozor: Posledné kusy na sklade! Dostupný dátu€ s DPH. NETKANÁ ZAKRÝVACIA TEXTÍLIA PROTI MRAZU BIELA. Vďaka svojim vlastnostiam môže byť široko používaný v záhradníctve, poľnohospodárstve, pre podstielky.


Pri aplikácii chemických látok muža dôjsť k jej. Kedy obdržím tovar, keď teraz objednám? Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Netkaná textília biela

Tork Premium viacúčelová utierka 5- skladané (biela) netkaná textília (45ks). Všetko potrebné pre Váš vinohrad a výrobu vína. Chráni pred mrazom, nepriaznivými poveternostnými vplyvmi a škodcami - napr.


Využitie: domáce účely v záhrade. Zakrývacia textília, ochraňuje rastlinky pred chladom a škodcami. Využíva sa pri pestovaní plodín.


Netkaná textília biela

Je to textília určená na ochranu rastlín pred nepriaznivým počasím. Biela netkaná textília. Podporuje rast rastliny . Používa sa na zakrývanie. Distribúcia jazierkovej techniky a príslušenstva.


Realizácia jazierok, kúpacích jazier a nádrží. Textília na ochranu rastlín pred mrazom a škodcami. Látka netkaná textília biela. U Vás doma v pondelok 27.


ZÁHRADA - tkaniny, plachty, trávnik - netkané textílie. Produktové číslo: ntb5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky