pátek 26. října 2018

Úchyty na skleněné police

Přejít na objednávku. PROBLÉM S OBJEDNÁVKOU? JEDNODUŠE ZAVOLEJTE, NAPIŠTE. Prejsť na objednávku. V ponuke aj sklenené police rôznych tvarov.


Brzy byste pocítili, jak moc Vám chybí držák na ručník, že není kam odložit mýdlo, ale ani kartáček. V nabídce jsou i skleněné police různých tvarů. Inzerát uchytky na skleněné police v okrese Ostrava-město, cena 400Kč, od hausovavladka na Sbazar. Hledáte drzak police sklenene ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Skleněná police BATH SHELF Chrom lesk.


Konzoly na sklenené priečky a police. Podperka na police K-LINE Vďaka svojmu tvaru má väčšiu odolnosť voči vylomeniu vplyvom hmotnosti police. Priemer vŕtania otvoru: fí 5mm. CHYTY NA SKLENĚNÉ TABULE ZÁBRADLÍ, ZÁSTĚNY APOD. Standardní úchyty na rovnou stěnu nebo trubku Bez nutnosti vrtat sklo.


Úchyty na skleněné police

Samostatné úchyty police. Pro skla tloušťky 6-mm. Materiál mosaz-povrchová úprava chrom. Klips pro skleněné police Parrot.


Policové konzoly, držáky se tato rozpadá ještě na několik dílčích úrovní . Nabízíme moderní, kvalitní a hlavně bezpečné úchyty polic. Nosič, úchyt, konzol, držák skleněné poličky Síla skla 6mm. Police- úchyty samotné (bez skla) Simona.


Úchyty na skleněné police

Snadno umístíte na hladkou plochu. Držák skleněné police Simona. Prosím o nacenění police s úchyty č. Výrobek na objednávku, doba dodání cca 3-5dnů. Lze použít pro dřevěné i skleněné polič.


Udělejte si radost a zútulněte domácnost. Objevte u nás motivy Úchyty na skleněné police v různých barvách. Výběr dekorace necháváme na vás, ale slibte nám . Zoradiť produkty podľa: Ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky