středa 3. října 2018

Dřevěná bedna s víkem

Hledáte dřevěná bedna s víkem ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Kesper Víceúčelová bedna s víkem l borovice. W L vysoký s víkem kolečka šedý. Kis Box Transparent XXS l.

Jakmile se vrhnete na pořádek, vezměte si na pomoc dřevěné úložné boxy. Boxy s víkem můžete položit nahoru na skříň a ty bez víka zasunout zase dolů pod postel. Přídavná kolečka k bednám. Bedny a boxy - vyberte si z podkategorií.


Vyrobeno z vrstvené desky. Dřevěný box s víkem 40X30XCM. Tato bedna je dodána bez víka.

Dopravné: volte „zahradní architektura dřevo“ Cena je . Drevena bedna s vikem najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Masivní dřevěná bedna - úložný box s otvory po stranách pro snadnější manipulaci, včetně víka na uzavření. Dřevina: borovice - opalovaná.


Bedna Orion je kombinací masivní bedny a šoupacího víka z překližky. Z vrchní strany je špagát. Kazeta má uvnitř dřevěnou slámu a příčku na lahví.


Recy dřevěná bedna s bílo-šedou patinou. Zvolte pevné a odolné dřevěné krabice pro snadnou manipulaci a maximální bezpečí vašich produktů. Víko pro paletový rám.


Dárková dřevěná bedna na láhví s připevněným víkem. Luxusní dárková dřevěná truhlice opatřená víkem s panty se stane krásným obalem pro láhví vína. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Kontejnerová dřevěná bedna s víkem. Vnitřní úložný prostor. VINTAGE Hlavní charakteristikou tohoto stylu je inovativní propojení. IKEA SOCKERBIT Úložná krabice s víkem. Dále je možné bednu vybavit výplněmi nebo fixacemi z různých . Please try again later.


How to build a wooden box. Po stranách bedny vyřezané úchyty. Korpus bedny je vyroben ze dřeva a obložení a víko v několika barevných provedeních . Do vyprodání všech položek. Vojenská dřevěná bedna s víkem , Cena: 1Kč, Lokalita: Praha 6.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky