středa 3. října 2018

Bocni markyzy

Proč jsou boční markýzy ideální pro pergoly? Vzdušný materiál – standardně nabízíme boční markýzy z technické tkaniny. Hlavním smyslem této boční markýzy je stínění bočního slunce nebo vytvoření clony z boční strany terasy a balkónu, tak aby bylo docíleno soukromí před zraky.


Dodáváme a montujeme boční (vertikální) markýzy , které fungují jako dodatečné clony pro boční zastínění teras, balkónů a pergol. Zároveň vás dobře chrání .

Chvíle klidu na zahradě si každý přejeme strávit v soukromí. Boční markýzy pro vytvoření soukromí. Pokud nechcete, aby sousedé měli přehled o tom, co děláte, . Výška boxu boční markýzy je pouze 1nebo 2cm. Video markýzy a pergoly. Jedná se o látkovou clonu, která se kotví na fasádu domu a při vytažení se upevňuje do speciálního držáku.


Rozumíme lidem, kteří kladou na markýzy vysoké nároky. Máme výsuvné, sklopné markýzy i samostatně stojící markýzy.

Vybírejte si Markýzy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových. Hledáte moderní zastínění oken nebo bočních stran pergoly? Vše vyrobené na míru. Svislé markýzy mají nepostradatelné místo v ochraně interiérů před přehříváním.


Umístění přímo na okna a snadné ovládání z interiéru či . Pochlubit se mohou vzdušným materiálem, který nepropustí. Kazetové, kloubní nebo boční markýzy dokonale chrání před slunečním svitem. Markýzy jsou skvělým architektonickým doplňkem k domu či obchodu, který . Posezení na terase s přáteli, snídaně na balkoně, nebo oběd v rodinném kruhu na zahradě? Ne vždy je tu přímé slunce žádoucí a právě . Poskytnou vám soukromí, ochranu před větrem a nizkým sluncem. Vždy je ovládaná ručně.


Funkčnost a bezpečnost markýzy zaručuje 1 ochranu proti UV záření. Tyto markýzy se vytahují do boku a je tak možné je použít jako ochranu před větrem, zapadajícím sluncem či nežádoucími pohledy. Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek.


Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro . Látku lze vybírat z širokého sortimentu akrylátových látek.

Narozdíl od normálních kazetových markýz ty boční jsou ideální pro stínění a zároveň vytvoření soukromí na terasách domů, tudíž vás již žádný .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky