pondělí 1. října 2018

Betonové plotové patky

Z typových prefabrikovaných plotových dílců lze poskládat funkční a pohledné oplocení. LIVETHERM použití: doplňková část oplocení k usazení plotových desek PD základní materiálové provedení: beton znčení PP - průběžná , PP . Plotové patky jsou určeny pro výstavbu plotů a jiných lehkých zakotvených. Výroba betonového zboží a zpracování přírodního kamene.


Patka plotová KBP 1-30.

Podhrabová deska či betonová deska pod plot slouží jako plotová podezdívka bez nutnosti kopat základy. Zabraňuje podhrabání plotu zvířaty a prorůstání trávy ze . Zde najdete betonové plotové sloupky, patky a podhrabové desky určené k. Na obrázku je znázorněna podezdívka plotu složená ze dvou plotových patek a . Kategorie betonových prvků pro oplocení. Podezdívka plotu složená ze dvou plotových patek a jedné . Nízké náklady a rychlá montáž.


Patice drátovodných kladek, armované plotové sloupky, betonové kompostéry, plotové patky aj.

Osazení plotových patek se provádí osazením přímo do výkopu s dobetonávkou. Výhodou betonové patky je robustnost, stabilita, v patce jsou šikovně umístěné kapsy, které slouží k jednoduchému uchycení při manipulaci a instalaci betonových. Máte li zájem pouze o ceník podhrabových desek, zde najdete . Sloupky nebo tyče se vsunou do patky a zalijí . Na betonový plot mimo jiné potřebujete základní kameny, plotové stříšky a lícové cihly. Plotové desky a patky tvoří základ pro plot, vyznačující se vysokou odolností vůči. V rámci této kategorie naleznete patky pro plotové sloupky a vzpěry.


Jedná se o patky pro montáž (ukotvení) plotových sloupků a vzpěr na betonové podklady, . Zároveň brání k prorůstání trávy a plevele do pletiva. Plotová patka se nasune na plotový sloupek a do výřezů v patce se zasune podhrabová deska. Tyto betonové prvky jsou určené pro stavbu oplocení za použití sloupků(ocelových, betonových ) v kombinaci s plotovými (podhrabovými). Plotové sloupky a vzpěry pro stavbu plotu z čtyřhranného pletiva, svařovaného.


Mohou se použít pod ploty u drátěných pletiv, . Cena: 9,- Kč bez DPH. Nejdříve připravíme betonové základy pro montáž patky a následně plotového sloupku - rozestup betonových základů je takový, aby mezera mezi sloupky byla. Doplňujícími činnostmi . Betonové plotové sloupky.

Pozinkované patky pak umístíme na zinkované plotové sloupky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky