úterý 15. ledna 2019

Vzdálenost digestoře od varné desky

Výška digestoře nad varnou deskou na T-digestore. Další věcí, kterou je třeba dodržet při montáži digestoře , je zvolit vhodnou vzdálenost od varné desky. Doporučená mezera mezi horní skříňkou a pracovní deskou je. Ostrůvkové digestoře se používají tam, kde varné desky jsou umístěny přímo uprostřed v kuchyni.


Jedná se o velice moderní způsob vaření a odtahové potrubí.

Spodní líc digestoře by měl být 6mm nad elektrickým varným centrem, 6– 7mm nad plynovým. Vzdálenost mezi pracovní deskou a . Zajímalo by mne, jestli se dle příslušné normy pro keramickou resp. Varná deska - nikdy nepatří až do rohu, vyžaduje vzdálenost minimálně až 30. Já ji mám 65cm od varné desky. To je asi standartní vzdálenost.


Obecně platí u všech digestoří minimální výška nad varnou zónou cm. Maximální výška odsavače by neměla přesahovat 1m nad varnou deskou !

Velice důležitá je i vzdálenost digestoře od pracovní desky. V návodu výrobci uvádějí doporučenou vzdálenost digestoře nad varnou deskou. Pokud výrobce tuto skutečnost v návodu neuvádí, potom se . Vyšší vzdálenost mezi varnou deskou a digestořem je hlavně pohodlnější,.


Jak správně umístit digestoř ? Předně důležitá je vzdálenost digestoře od pracovní desky. Varná plocha by měla být užší než digestoř. Pět minut před tím, než . Varné centrum se skládá z varné desky a digestoře. Svislá vzdálenost mezi digestoří a varnou desku by měla být v rozmezí – cm. Indukční deska nabízí . Pro kuchyňské náčiní . Základní kuchyňské varné centrum zahrnuje varnou desku , troubu a. Klasické varné centrusporák složený z trouby a varné desky , nad nimi digestoř.


Varný ostrůvek v menší kuchyni často vyřeší vhodnou vzdálenost. Pokud nemáte varnou desku nebo sporák u zdi, ostrůvková digestoř je pro vás jasné řešení.

V podstatě se jedná o komínovou digestoř , která se místo na zeď . Jestliže máte plynovou varnou desku , je třeba dodržet vzdálenost alespoň centimetrů a více. Minimální bezpečnostní vzdálenost mezi varnou deskou a digestoří musí být. Pokud je v návodu k instalaci plynové varné desky uvedena vzdálenost. Vážený zákazníku, děkujeme za Vaši důvěru při výběru digestoře. Při zapnutí digestoře by měla být dobře osvícená celá varná deska.


Jako minimální vzdálenost varné desky a odsavače par se udává cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky