pondělí 21. ledna 2019

Plotová patka

Hledáte patka plotova? Patka plotová KBP 1-30. Dostupnost: Není uváděno. Rozměry: 2x 2x . Z typových prefabrikovaných plotových dílců lze poskládat funkční a pohledné oplocení. Sloupky se usazují do základových patek , do nichž se také zasouvají .

Plotové patky jsou určeny pro výstavbu plotů a jiných lehkých zakotvených. Mohou se použít pod ploty u drátěných pletiv, svařovaných sítí i plotových panelů. Zároveň brání k prorůstání trávy a plevele do pletiva.


Plotová patka se nasune na plotový sloupek a do výřezů v patce se zasune podhrabová deska. Podezdívka plotu složená ze dvou plotových patek a jedné podhrabové desky. Ocelové sloupky a plotové výplně nejsou předmětem dodávky oplocení. Kategorie: Drátěné ploty.


Sloupky nebo tyče se vsunou do patky a zalijí betonem.

PATKA PLOTOVÁ , PODHRABOVÁ DESKA. Cena: 110- Kč bez DPH. Nízké náklady a rychlá montáž.


Lovecký plot nebo laťkový plot lze vytvořit pomocí šroubovacích kotvících patek rychle a bez námahy. LIVETHERM použití: doplňková část oplocení k usazení plotových desek PD základní materiálové provedení: beton znčení PP - průběžná , PP . Patice drátovodných kladek, armované plotové sloupky, betonové kompostéry, plotové patky aj. Sloupky i patky jsou vyrobeny z betonu odolného proti působení. Beton Katalog - vše z betonu. Objednávané množství: Nejmenší možné . Snadná montáž plotových sloupků s patkami na sloupky!


Potřebujete připevnit plotové sloupky a nevíte jak? Pak právě vám nabízíme řešení v podobě patek na. BS - H rozměrů x 80. Náhradní plotová patka , 1x 1mm. Pozinkovaná a práškově lakovaná ocel pro dvojitou ochranu proti korozi.


Skladem Novinka Akce Doprava ZDARMA TOP produkt. Váha kg, velikost děr mm. Výhodou betonové patky je robustnost, stabilita, v patce jsou šikovně umístěné kapsy, které slouží k jednoduchému uchycení při .

Díky této obzvlášť robusní plotové patce dojde k jednoduchému a stabilnímu upevnění plotů. Výhodou plotové robusní patky je především její ploché provedení, . Parametry plotové patky. Seznamte se z širokou.


Montáž plotu pomocí zatloukacích kotvicích patek se hodí pro sloupky, které nejsou namáhány tak silně jako např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky