středa 23. října 2019

Modrá skalice mech na střeše

Modrá skalice je běžně dostupná v drogeriích či specializovaných obchodech. Na střechu porostlou mechem se aplikuje pomocí stříkací pistole či . Máte někdo zkušenosti s použitím modré skalice proti mechu ? Takto mech odstranuji z dlažby i ze střechy. Tradičním prostředkem zde je roztok modré skalice , kterým střechu natřeme. Když oschne, dají se zpravidla zbytky mechu celkem snadno . Mech se rád zabydlí na zastíněné střeše natočené k severu, svědčí mu vlhko, prach.


Mech jsme odstranili roztokem modré skalice s vodou. Jednou z možností je vyhubit mech roztokem modré skalice s vodou. Tu na střechu dostanete pomocí stříkací pistole na barvy. Zdánlivě velmi účinným způsobem je odstranění mechu ze střechy proudem vody z. Osvědčená je například modrá skalice , rozpuštěná ve vodě.


Zlobil ho mech na střeše , tak si vynalezl vlastního „mechožrouta“. Použill jsem před lety nástřk střechy síran měďnatý ( modrá skalice ), na střechu cca 150 . Velmi dobrým postupem je také použití roztoku modré skalice s vodou. Jeho namíchání volte tak, . Dělá se mi mech na eternitových šablonách na severní straně střechy. Byl mi doporučen postřik modrou. Please try again later.


Střechy KM Beta a Nátěr Střechy - Duration: 1:13. Nárůst řas, lišejníků a mechů na střešních krytinách bývá většinou vnímán jako. Mech lze odstranit pomocí roztoku modré skalice smíchané s vodou - toto je účinný přípravek proti mechu na střechu.


Na postřik se používá třeba stříkací pistole . K odstranění mechů a lišejníků lze použít např. Capatox, nebo roztok modré skalice , po zaschnutí se dají zbytky mechu oškrábat nebo . K této problematice už bylo psáno, ale malinký rozpor je v použití modré nebo zelené skalice ? Několik let vyřešené téma - z důvodu napadení . Dobrý den, nemohli byste mi poradit, jak se zbavit mechu na střeše ? Modrou skalici je vhodné použít, jako prevenci proti vzniku dalších řas, zhruba jednou za dva, až tři týdny. Polít roztokem koncentrované skalice modré , nechat působit, pak ostříkat. Jedovatá skalice mech zahubí.


Použití roztoku modré skalice s vodou představuje velmi účinný prostředek v boji proti mechu. Roztokem postříkejte střechu a nechte působit. Likvidaci mechu ze střechy lze udělat několika způsoby:Mechanicky jej můžeme odstranit. Navíc modrá skalice kontaminuje vodu nebo půdu. Používám modrou skalici proti mechu ve spárách v dlažebních kostkách a. Velmi vhodná je i pro likvidaci mechů a lišejníků na střechách.


Děkuji Detail otázky na Odpovědi. V drogerce nám prodavačka prodala modrou skalyci,prej na mech jak dělaná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky