čtvrtek 24. ledna 2019

Kazety na mince

Hledáte kazeta mince na? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Nabízíme vlastní originální kvalitní dřevěné etue pro sady českých a československých mincí (povrch ořech nebo třešeň), etue České mincovny, . Cena: 80- Kč s DPH Dostupnost: Ihned. V naší nabídce naleznete kompletní sortiment detektorů kovů, jak pro začínají hledače, pokročilé tak i pro profesionály.

K vybraným modelů je akční slevová . Výkup a prodej numismatického materiálu – mince , bankovky, medaile, vyznamenání, pohlednice, sběratelské potřeby. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Tmavomodrá kazeta na mince na zásuvky je vyrobená z kvalitnej koženky s ornamentami na veku, zatváranie na dva kovové patenty.

Leuchtturm NUMIS album na € mince bez kazety. Leuchhtrum VOLTERRA systém - kazety na mince. China Panda pro ks mincí v . Etue a kazety na mince. Rozmery kazety : 2. Počet otvorov na mince : kusov. Kazety na mince - ostatní.


Mincový box MB je stohovateľný, pri kúpe . Originální kazeta na mince a medaile. Bunky potiahnuté plsťou v modrej alebo červenej farbe. Vďaka tejto praktickej . Cena závisí na druhu krabičky. Položek k zobrazení: . Vyrobíme vám ji individuálně dle vašich požadavků, stačí se nám ozvat pomocí formuláře níže a vaše přání splníme.


Dle přání zhotovíme jakoukoliv velikost, tvar, odstín i design.

Možnost vložení měkčeného polstrování. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Hlavní strana Sběratelské příslušenství. Nebyla nalezena žádná položka.


Luxusní dřevěné etue na mince - Česká-numismatika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky