pondělí 14. ledna 2019

Drtiče a štěpkovače

Proč vyhazovat větve, když s nimi můžete zatopit nebo pohnojit zahradu – a zadarmo? Stačí použít drtič nebo. Zahradní drtiče a štepkovače jsou nepostradatelnými pomocníky při efektivním a ekologickém úklidu zahrady. Kvalitní drtiče větví a štěpkovače jsou dnes již neocenitelnými pomocníky v péči o zahradu. Bohatý výběr zahradních drtičů značek AL-KO, BlackDecker, M. T Group a další nalezneta na Mall.


Drtiče a štěpkovače

Výhodné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí . Zbavte se větví a dřevěného odpadu z Vaší zahrady efektivně. Drtiče a štěpkovače Hobbycentrum. Pomocí drtičů dřeva můžete větve nadrtit na drobné části, . Každý pracuje na jiném principu a dává velmi . Zkuste drtič nebo štěpkovač.


Praktické drtiče a štěpkovače. Nakupujte na Svarecky-obchod. Pomůže drtič nebo štěpkovač. Nejznámějším prostředkem k likvidaci větví je elektrický zahradní drtič.


Drtiče a štěpkovače

Můžeme s ním drtit nejen . Co s větvemi, když je jejich pálení mnohde zakázané a jako palivo do kamen se nehodí? Nejlepší je zpracovat je drtičem . V této kategorii naleznete elektrické drtiče větví od kvalitního prodejce Güde. Elektrický drtič větví, automatické natahování větví. Navíc někdy označují jako štěpkovač i stroj, který je ve skutečnosti drtičem. Zobrazit popis kategorie Skrýt popis kategorie.


Zatímco drtiče větve drtí na drobné částečky, štěpkovače je naštípou . Překopávač kompostu, štěpkovač a drtič větví od společností GreenTechnik a Heizohack jsou určeny pro poloprofesionální (domácí) i profesionální použití. Junkkari jsou robustní a kvalitní. Dodáváme benzínové drtiče a štěpkovače větví od předních výrobců v oboru a za nízké ceny. Ekologickým a nenáročným způsobem likvidace takového zahradního odpadu je rozdrcení pomocí štěpkovače neboli drtiče větví.


Drtiče a štěpkovače

Vzniklou jemnou drť lze bez . Nadělejte z poraženého stromu třísky během pár minut! Bio Master je vysokoobrátkový drtič s dvěma noži s oboustranným ostřím. Benzínové i elektrické. Značky: AL-KO, ELIET, STIHL, VARI.


V nabídce máme techniku značky Vari, JIRBO, Stiga a Bugnot. Díky nim zpracujete opravdu celý strom. Vyberte si z naší nabídky drtičů a štěpkovačů. Ať už potřebujete drtit malé větve postačí vám malý elektrický drtič a nebo potřebujete . Neméně oblíbené štěpkovače potom řežou větve na trochu větší kousky, s nimiž můžete zatopit třeba v krbových kamnech.


Drtiče a štěpkovače

ZAHRADA-DÍLNA-STROJE s. Zpracujte ho na palivo - štěpku. Nevíte co s dřevním odpadem? Tu pak můžete sami ztopit nebo prodat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky