středa 30. ledna 2019

Nizkoenergeticke domy katalog

Cenově se nízkoenergetické domy vyrovnávají nákladům na stavbu klasické novostavby, ovšem v budoucnu se stávají v nákladech na provoz velkou úsporou. Konstrukce stavby: Zděné domy. Dřevostavby Monolitické domy.


Chcete moderní a ekologické bydlení? Pak jsou nízkoenergetické a pasivní Domy jedním tahem pro. Vyberte si z těch nejúspornějších rodinných domů, kde se .

Dům na klič, postavený za jeden den? Stavíme nízkoenergetické bungalovy i patrové domy. U nás máte již v základu nadstandard! Montované domy na klíč, domy na dokončení - katalog. MONTOVANÉ NÍZKOENERGETICKÉ DOMY.


Pozrite si katalóg projektov. Našim cieľom je vždy zákazníkovi poskytnúť. Seriózny prístup počas výstavby, ale i po . Zde naleznete stavby, u nichž máte zaručen skvělý projekt a architektonickou kvalitu .

Filtrujte podle ceny, dispozice, bungalov nebo na patro. Nejširší nabídka typových projektů: rodinné domy , bungalovy, pasivní domy , nízkoenergetické domy , moderní domy , tradiční domy. Vybírejte z více než projektů pasivních domů, nízkoenergetických domů a aktivních domů. Myslete do budoucna a plaťte méně za vaše bydlení.


Katalóg typových domov. Pokud si v této nabídce . Projekt je možné dle přání upravit. Specializujeme na pasivní a nízkoenergetické domy. Zajišťujeme projekty , stavbu domů a také dřevostavby svépomocí. Naše domy navíc splňují podmínky pro . Nízkoenergetické rodinné domy.


Chci si prohlédnout katalog domůKontaktujte nás. Jsme česká stavební společnost s vlastním výrobním závodem. Navyše získate moderné, dispozične kvalitné a moderné bývanie vyhovujúce širokému typu . Konečnou cenu znáte na začátku. Typové domy lze upravovat.


Dáváme si pozor, co slíbíme – co . Spoločnosť Prodom Vám ponúka projekty rodinných domov v nízkoenergetickej triede A0.

Všetky projekty sú vypracované ako realizačné, ktoré slúžia na . Energeticky úsporné riešenia sú v súčasnosti aktuálne vo všetkých oblastiach nášho života. Trend úspor energie zaznamenávame v . Ponúkame nielen tieto typové domy , ale predovšetkým originálne projekty. Konfigurátor VEXTA DOMY.


Goldhouse Slovakia Vám ponúka projekty a výstavbu nízkoenergetických rodinných domov na kľúč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky