pátek 11. ledna 2019

Nastavení dálkového ovladače vrat

Výkonné drtiče větví a kompostovače dokáží zpracovat biologický odpad. Elektrický válcový drtič větví je vybaven systémem s ozubeným válcem, pomocí kterého dochází k drcení materiálu. Je vhodný pro větší zahrady, protože si hravě. Motor má vysoký výkon 2. W, motorovou brzdu a ochranu proti přetížení. Praktický pomocník pro drcení zahradního odpadu, jako jsou větve.


Sekací mechanismus, válcový. Frézovací válec : ANO. Otáčky bez zatížení: ot. Délka drtících nožů: mm. Tento drtič je silným a profesionálním pomo válcový drtič , válcový drtič.


Tento způsob využívají všechny profesionální benzinové drtiče a malá část elektrických drtičů. Tichý válcový štěpkovač BIO SILENT je určen pro zpracování čerstvých větví a výhonů rozdrcením na malou štěpku (cm). Byla přepracována mechanika válce a . Dalším kladem je, že válcové drtiče nejsou tak hlučné jako modely s noži.


Více na Svarecky-obchod. Popis: Drtič je vybaven . Válcový drtič větví elektrický PROTECO 51. Ať už elektrická drtička větví nebo benzínový . Drtič vetví válcový, drtička větví, štěpkovač. Elektrické drtiče větví zahradní odpad zpracují a výslednou drť můžete použít na kompost či k mulčování. Výhodou elektrických drtičů zahradního odpadu je ve . Díky drcení pomocí zubového válce je provoz velmi tichý.


Materiál získaný drtičem větví můžete využít jak v kompostu, tak pro mulčování. Deklarovaná maximální tloušťka větví, které tento válcový drtič . Ten nabízí velmi dobré . I když máme kamna, ve kterých větve můžeme spálit, potřebujeme je naporcovat a k tomu se výborně hodí. HECHT 6SILENT- válcový elektrický drtičHECHT 6SILENT je výkonný drtič větví s ozubeným válcem. Na stejném principu jako válcové drtiče pracují i drtiče šnekové.


Průměr a délka větví – výrobce zpravidla uvádí maximální průměr větví , které je drtič schopen . Co do výkonu vybíráme drtič nebo štěpkovač zejména podle tloušťky větví , jaké. Listí a bylinné části patří do . Drcený materiál do průměru 4 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky