čtvrtek 31. ledna 2019

Pultová střecha krytina

Witamy na naszej aukcji, której przedmiotem jest 1m²(72cm x 140cm). Na pozostałych aukcjach . Tepelná izolace: expandovaný polystyren vyráběný do. Díky příznivé ceně tak nacházíte jeden z nejoblíbenějších plastů pro oblast . Používají se na výrobu těsnění, podložek pod sekací nože, uložení mostních ložisek.

Novoplastová deska je vhodná na podložky pod sekací nože a výrobu těsnění. Kč bez DPH, 91Kč s DPH. PVC deska svítí v noci. Akrylátová fólie mm. Materiál včetně potisku, Cena.


Axpet opal 1mm , 2x 125cm. PlasticTablecloth Thick 1mm Round -80cm nappe pvc. Minimální sklon střechy ‎: ‎min.

STADUR 10mm 03x05. Díky unikátní technologii nabízíme přímý potisk na desky, což . Spojovací deska 86x40mm, toušťka. Akyprint Cherry 5mm 22x44. Deska akrylowa czarna 3mm. Základem našeho sortimentu jsou plastové desky a fólie.


Pěněné pvc desky PALIGHT. Jsou potisknutelné UV tiskem a vhodné . CPl – NESAMOlEPICÍ FÓlIE DO SÍlY MM. Skybond je sendvičová deska tvořená dvěma AL plechy s jádrem z polyethylenu.


Polyvinylchloridová deska Guttagliss PVC. A v neposlední řadě jako zástěrky pro auta. Podle síly desky jsou náviny následující: - mm - 1 . Detailní popis produktu.


Kompaktní ploché gumové těsnící desky z pryže . Upozornění: poslední kus skladem!

Komfortowa wykładzina elastyczna o grubości mm , która dzięki wykończeniu w postaci . Jsou v nabídce v čiré nebo bronzové ( kouřové) variantě. Tloušťka desky je mm. ABS deska , bílá, 5mm.


ANO externí sklad: ANO Odeslání: ještě dnes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky