pátek 18. ledna 2019

Montáž žlabového čela

Připravíme si žlabové čelo. Součástí žlabového čela je gumové těsnění. FOTO Stanislav Botur. POZOR NA TĚSNOST Při . Archiv rubriky: Jak na montáž žlabového čela. Pozinkovaný okapový systém.


Nyní je montáž žlabového čela ještě rychlejší a jed-. Osaďte žlabové čelo RG, jehož snadnou a rychlou montáž umožňuje jeho tvar a. Samotná montáž začíná upevněním žlabových háků. Následují narážecí čela podokapního žlabu, která namontujete tak, že nasadíte čelo na . Please try again later. Porovnání montáže dvou typů žlabových čel. Instalace žlabového čela od nás probíhá zcela jinak.


Pevnost a těsnost čela. Objímka svodu šroubovací. Při montáži dbáme na to, aby těsnění dosedlo . Naklepávací čelo s EPDM těsněním. Zambelli žlabové čelo s těsněním . Tento nový typ se liší v několika ohledech.


Zásadní je ještě jednoduší montáž a velmi dobrá těsnost a pevnost . Plastové žlabové čelo se pouze natlačí na konec okapového žlabu a pootočením se nacvakne a díky gumovému těsnění drží a neproteče. Důkazem je malé srovnání montáže dvou typů žlabových čel. Bezúdržbovost, snadná montáž , odolnost proti UV záření, dlouhá životnost a barvostálost. Máme smluvních skladů po celé ČR, certifikát Ověřeno zákazníky a více jak 24.


Lindab Rainline - (RERGV) Žlabové čelo čtvercového průřezu - levé. Roh žlabu pozink (vnější) - Roh žlabu ( žlabový roh) pro systém klempířských. Jejich montáž nevyžaduje lepení ani šroubování a odolávají korozi.


MONTÁŽ ŽLABOVÉ DILATACE. Připevněte krytku dilatace. Montáž dilatace (spoj se lepí nebo nýtuje). Než žlabová čela (ZC) připevníme na konce žlabů, naneseme do oblouku malé množství silikonového tmelu.


Po nanesení tmelu osadíme žlabové čelo , přední . Držák žlabové návalky. PVC vynikají pevností, bezúdržbovostí a jednoduchostí montáže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky