středa 18. října 2017

Papírové desky s kapsou

Papírové desky , rychlovazače. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, . Vyberte si podobné zboží. Přidat do oblíbených. Praktická kartonová mapa pro dokumenty do formátu A jasné pestré barvy, přední strana seřznutá.


Balení obsahuje kusů. Zakládací desky kapsy a obaly. Donau, prospektový obal as kapsou , hladký, ks. HIT, papírové odkládací desky 25 chlopně. Nejvyšší kvalita kartonu - v novém . Transparentní desky Elba na dokumeny, tři chlopně a zavír.


Spisové desky s gumou Elba Polyvision A modré, s kapsou. Závěsné papírové desky A typu V s boční kapsou. Včetně plastového rozlišovače. Desky papírové As kapsou , modré.


Ekologické papírové desky BOLD se sadou kancelářských pomůcek - béžová. Prezentační desky s kapsou. A 10ks v balení, cena za kus, zelená barva. Cena bez DPH: 3Kč.


PVC rychlovazač, pro dokumenty formátu A s přední transparentní kapsou pro zasunutí titulního listu. Rychlovazač PVC s přední průhlednou kapsou A4 Obal pro archivaci, ukládání a. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Kroužkový sešit s mikroperforovanými listy a kapsou na zadní straně. Sešit má tvrdý a matný obal.


V MAKRO pořídíte jednoduché rychlovazače, reprezentativní konferenční desky s mnoha úložnými kapsami, plastové rozlišovače a papírové rozdružovače. Doručíme do hodin. Karton nejvyšší kvality 2g - v novém . Elegnatní kroužkový záznamník včetně papírové náplně. Klíčová slova produktu: mapa dokumenty,. Odkládací mapa bez klop s gumičkou.


A- Donau, PP 1μm, hladký transp. Extra pevný obal ve formě rozšířené kapsy s dlouhou klopou ( cm) pro umístění většího .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky