čtvrtek 31. ledna 2019

Fasádní vrata trido

Minimální ostění je vždy mm. S pohonem nebo bez pohonu (se zámkem nebo jen se zástrkem). Pro komfort, pohodlí a bezpečnost jsou garážová vrata lehce ovladatelná, zateplená a vybavená bezpečnostními.


Sekční vrata pro rekonstrukce bez bourání. V případě montáže bez pohonu je součástí vrat vnitřní pružinová mechanická západka. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Liftronic 5rating . Standardním zabezpečením vrat bez pohonu je ruční západka (používaná ve vratech bez zámku), která účinně znemožňuje vysunutí uzavřených vrat z vnější . Garazova sekcni vrata bez poh. Prodam rok stara garazova sekcni vrata , bez pohonu. Tato sekční vrata se ovládají ručně, bez elektrického pohonu , proto je součástí vrat klika se zámkem s vložkou FAB. Zakázku jsme instalovali v Třebíči. Výsuvná sekční garážová vrata – spolehlivé, tepelně-izolační a estetické.


Odblok - pro nouzové otevření při výpadku proudu . Vnější nouzové odblokování pohonu při výpadku el. Nutné pro garáže bez druhého vstupu! Automatická vrata na dálkové ovládání se stala standardem a své uplatnění najdou jako pohodlná volba . Garážová vrata bez pohonu si lze již těžko představit.


Dvoukřídlá garážová vrata jsou jednoduchou variantou ručního uzavírání garáže bez dálkového elektrického pohonu. Vyrábí se jako zateplená, s různou výškou . Rádi bychom důrazně upozornili na velice levná garážová vrata „veřejnosti. Profil vrat RollMatic je vyroben z jakostního, nekorodujícího hliníku a vrata jsou standardně vybavena moderní technikou pohonů Hörmann. Vyrábíme garážová rolovací vrata včetně jejich zabezpečení, pohonu či elektrického.


Druhá varianta - rolovací garážová vrata bez boxu jsou určena pouze pro . Naše garážová vrata jsou kvalitním českým produktem, za skvělé ceny. Obsah balení 1x EP-1- rozšiřující modul 1x . Možnost dokoupit viz níže s dalším příslušenstvím. Výplň: Vratové křídlo vyrobeno z průmyslových sendvičových panelů tl. Klika - pro otevírání vrat bez pohonu. Spolehlivost - odolná nylonová ložisková kolečka.


Flexibilita - boční . Hladký chod sekčních vrat je zabezpečen vyrovnávací pružinou, proto lze garážová vrata otevírat lehce ručně i bez pohonu. Provedení konstrukce a povrchová . Při obsluze bez přímého dohledu na vrata je nutná přídavná. Otevírání vrat bez pohonu. To zajišťuje klika, která je součástí garážových vrat.


Snadno tak dveře otevřete třeba při výpadku proudu. Vrata jsou vyvážena torzními pružinami uzpůsobenými větší zátěži. Ovladač pohonu garážových vrat přes WiFi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky