středa 23. ledna 2019

Hliníková pásovina

Materiál je nadále možno objednat pouze s dodáním přepravní službou. Velice děkujeme za pochopení. Ploché a čtvercové hliníkové tyče - plocháče, . Je vyrobena ze slitiny (AlMgSi) eloxovaného hliníku.


Díky této úpravě hliník . Kutilské profily nevyžadují zvláštní údržbu a lze je snadno upravit pomocí.

Hliníková pásovina (HP32) 30x2mm. Délka: 2m, 3m, 5m, Řez na míru. Hledáte hliníková pásovina ? Dostupnost na pobočce. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Použitie v stavebníctve, strojárenstve, elektrotechnike.


Dobrá obrábateľnosť a zvariteľnosť. ALU pásovina jednoduchého plochého tvaru.

Plochý profil Cezar eloxovaný hliník 20x2mm 2m. Naše cena s DPH: 4Kč. Hobby profily nevyžadujú zvláštnu údržbu a možno ich ľahko upraviť . Vhodná pre chladenie LED pásov.


Profil I pásovina 2x50mm hliník surový l 4m. Montážní a chladící hliníková pásovina. U profil hliníkový stříbrný 10x8xmm, m rating (1) Ještě nebylo hodnoceno. PVC - L profil, bílý 15x15x. Prehľad Al zliatín Charakteristika a vlastnosti Sortiment Cenníky Akcia.


S - štandardný materiál skladom hlinikova pasovina. Váš dodavatel hliníkových profilů, hliníkových plechů a hliníkových trubek. Vše pod jednou střechou.


Od hřebíku po kolejnici, profilovou ocel nebo hliníkové a měděné slitiny, to vše a mnohem víc najdete v našem sortimentu. Maximálna šírka pásika použiteľného v profile je . Pásovina hliníka vo viacerých rozmeroch a štandardnej dĺžke m. E), leštený elox (Ge), imitácia nereze (EF), . Nabízí hliníkové plechy a pásy, hliníkové desky, hliníkové tyče a profily, ocelové plechy a pásy, . HLINÍK = ALU A - Z s.

Reflektorem BeamZ LED PARovládnete osvětlení na každé párty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky