pátek 11. ledna 2019

Vinyl jako obklad

Ale napadlo vás někdy, že vinyl nemusí ležet jen na podlaze? Fatra se totiž díky své konstrukci a technologii hodí i jako obklad stěny. Zní to jako utopie , ale máme pro vás dobrou zprávu.


S naším řešením totiž můžete instalovat nový kabát přímo na současný keramický obklad. Máte někdo doma vinyl , příp. Mam vybranou bezovou lesklou dlažbu jako obklad , pokud to půjde předělat . Je to vlastně spoj jako u dlažby vs.


Nemusí však nutně ležet jen na zemi, ale můžete je použít i jako designové obklady na stěny. Přečtěte si o jejich výhodách. Pokud zvolíte do své koupelny podlahu z vinylu, budou nohy jako v bavlnc.


Vinyl jako obklad

Ať už vinyl lepíte na podlahu nebo na zeď, musí být podklad rovný a hladký. Tento vinyl v pásech má vysoký protiplísňový účinek. Vinyl jen na podlahu? Povrch obkladu je jemně reliéfní, imitující strukturu dřeva. Potřebujete kromě nové podlahy například obklady do kuchyně či jako hlavní stěnu v obývacím pokoji, chcete však něco nenáročného?


Důležité je stěrkování a penetrace. Samozřejmě tak jako u všeho, aby tapeta . Polyvinylchlori ze kterého je vinyl vyroben, je velmi všestranný materiál, který se dá použít i jako obklad v koupelně, čímž vytvoří společně s podlahou příjemný. V celém přízemí chceme stejnou vinylovou podlahu i na WC. Zdi pak obložíme klasickým obkladem Rako. Jde mi o vyřešení přechodu zeď- podlaha.


Zajišťuje trvalou a estetickou fasádu na mnoho let bez jakékoliv údržby. Ze skla může být umyvadlo BUDOUCNOST PODLAH JE VINYL. Kámen se na stěny používá obdobně jako keramický obklad.


Zde platí stejné pravidlo jako při pokládce podlahy. Na zeď za toaletou byl použit stejný výrazný obklad jako v koupelně. U vinylu jsou tyto obavy zbytečné, protože vinylová podlaha odolává vlhkosti stejně dobře jako dlažba. Díky výborné tepelné vodivosti je vinyl vhodný i na podlahové.


Newport, obklad věrně imitující štukové omítky. Máš pravdu, že laminát není jako obklad ideální, především proto, že klouže, na rozdíl od PVC a vinylu, kde je. Tento originální materiál je možno použít jako dlažbu, ale i jako obklad , je vhodný pro soukromé objekty, ale i veřejné budovy, obchody, restaurace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky