pondělí 21. ledna 2019

Magnetická sklapka

Magnetická sklapka

Hodnocení produktu:. Skládá se z feritového magnetu, ocelových pólových nástavců, . Magnetická sklapka MC 01B BÍLÁ-PP. Součástí balení je i protikus.


Magnetická sklapka

Automatické magnetické sklapky fungují na principu odskoku - po zatlačení sklapka uvolní dveře. Využití naleznou u různých dvířek a. Bílá magnetická sklapka s protiplíškem k našroubování s přítlačnou silou max. Technická specifikace. Sklapka magnetická Tokoz. U nás najdete sklapky v barvě bílé, hnědé a slonové kosti.


Parametry skutečného provedení jsou. Dostupnost, více než kusů. Kč: skladem1Kč bez DPH. Ušetříte: od 1Kč bez DPH. Cena: od 1Kč s DPH.


Magnetická sklapka

Délka: 52mm, Šířka: 21mm, Výška: 14mm, povrchová úprava: barva slonovinová kost, hnědá barva, černá . Zobrazení: Seznam, Katalog. Specifické technické informace. Kód zboží: MG-MENSA-010. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. B HN (10ks) v obchodech na Zboží.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Termíny dodání jsou . Ve skříňce z plastu jsou uloženy feritové magnety a ocelové pólové nástavce. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Zdjęcia produktu mają charakter poglądowy. Rzeczywisty wygląd może odbiegać od . Povrchová úprava: farba slonovinová kosť, hnedá farba, čierna farba.


Magnetická sklapka

CZ přináší doplňky pro vaši kuchyni, koupelnu, nábytek a dřevěné výrobky jako jsou: úchytky, závěsy, kolečka, nosiče, police, držáky a spousty . Tato stránka používá cookies. Některé z těchto souborů cookie jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají zlepšit vaše zkušenosti tím, že poskytují přehled o tom, . Obrázok je ilustračný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky