pondělí 7. ledna 2019

Epoxidový nátěr na stěny

Nové produkty vytváří designový a voděodolný povrch, který je podobný betonovým stěrkám. Na rozdíl od betonu ale epoxidové nátěry a stěrky . Extrémně odolný epoxidový nátěr , vyráběný dle speciální technologie. Profesionální kvalita.


Ideální pro betonové podlahy a stěny.

V atraktivním saténově . Barevný ochranný nátěr na bázi vodní disperze epoxidové pryskyřice. Dvojzložkový, epoxidový ochranný náter na steny. Poskytuje vysokú odolnosť proti oderu, chemickým vplyvom a poveternostným podmienkam. Naše video vám ukáže pracovní postup realizace epoxidové podlahy v technické místnosti a garáži.


Provádíme chemicky odolné nátěry a stěrky polyuretanové, epoxidové a chlorkaučukové. Realizujeme stěrky a nátěry podlah u rodinných domů, hal, bazénů a . MasterTop TC 485W (CONIPOX 2W).

Dvousložkový, bezrozpouštědlový, epoxidový , vodou ředitelný nátěr. VÝROBKY – NÁTĚRY STĚN. Bezrospouštědlový dvousložkový epoxidový barvený nátěr se strukturovaným povrchem . Spoločnosť TopStone zavádza do svojho portfólia epoxidový systém na steny. Na rozdiel od betónu ale epoxidové nátery a stierky vynikajú oveľa lepšími . Malování interiérů není nic složitého, pokud si pečlivě nachystáme pokoj, připravíme stěny a vybereme vhodné pomůcky. Můžeme se pustit do práce v podstatě . Vodouriediteľná dvojzložková epoxidová farba na podlahy a steny - používa sa na nátery záťažových podláh a stien v garážiach, skladoch, dieľňach, pivničných.


Kód skladu ZD VITON. Kvalitní rychleschnoucí samozákladující epoxidová. Epoxidová barva na betonovou podlahu ZE 5 set. Pokud si nevíte rady, tak zavíjte do naší poradny, kde najdete návod na nátěr betonu.


UV záření je určen k vodotěsným nátěrům stěn vodních nádrží,. Dvousložkivý složkový epoxidový nátěr pro betonové podlahy, stěny , balkony, venkovní i nitřní použití, atest pro přímý styk s potravinami. Odstín Kieselgrau RAL.


Ochranný, oděruvzdorný, bezprašný nátěr pro betonové podlahy v průmyslových výrobách, skladech, garážích, dílnách a opravnách.

Betonové stěrky lze použít na svislé stěny interiéru koupelen, ložnic, kuchyní, obývacích. Udělali jsme vodou ředitelný dvousložkový epoxidový penetrační nátěr. Barrikade EW je dvousložkový vodouředitelný epoxidový penetrační nátěr , který. Základový penetrační nátěr na stěny a podlahy, pod omítky, obklady a . Všechna práva vyhrazena .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky