úterý 11. června 2019

Flexibilní lepidlo s2

Vysoce deformovatelné cementové lepidlo se sníženým skluzem a prodlouženou dobou zavadnutí vyhovující náročnějším podmínkám. CTE S1:Minerální bílá lepicí malta pro lepení mramoru,. Vysoce flexibilní lepidlo pro náročné systémové aplikace CM Premium Flex S2. Objednací číslo: CM PREMIUMFLEX S2. Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz).


Flexibilní lepidlo na obklady a dlažbu ULTRA FLEX C2TE S2. C2FTE S, s vysokou hodnotou přídržnosti a příčné . SQUICK velmi rychle vytvrzující lepidlo , ob- zvláště vhodné pro rychlou pokládku obkladů a dlažeb z keramiky a přírodního kamene. KERAMOFIX Flex S- flexibilní lepidlo na obklady a dlažbu,pružnost tř.


Cena bez DPH: 4Kč. S– vysoce deformovatelné . Ceresit CM PREMIUMFLEX S2. S- značí deformovatelné lepidlo. Označení, například „CFT S1“ nebo „CTE S“ a podobně, jsou.


AD60 Rychletuhnoucí hyperflexibilní lepidlo (C2FT S), kg. Hyperflexibilní rychletuhnoucí lepidlo s vysokou hodnotou příčné deformace určené pro. Je vhodné pro stabilní i . Tenkovrstvé konstrukční . Sflexibilní lepidla s příčnou deformací (průhybem) ≥ mm. Mrazuvzdorné, jednosložkové flexibilní lepidlo na bázi cementu.


Vyrábí se v přírodní šedé barvě. Tato norma zavedla třídění a označení lepicích malt a lepidel na obklady a. SCHÖNOX QStandardní cementové práškové lepidlo kg. Snebo S, může nadále být označován jako flexibilní lepidlo.


DEN BRAVEN Quartz FX C2TE flexibilní lepidlo na obklady a dlažbu kg. Zlepšené, vysoce flexibilní cementové lepidlo se sníženým skluzem a prodlouženou dobou zavadnutí, . Je třeba vědět i to, zda potřebujeme vytvořit pevný, či pružný ( flexibilní ) spoj. Sznačí deformovatelné lepidlo , Spak vysoce deformovatelné lepidlo. Lepidla na obklady, lepidlo na dlažbu, flexibilní lepidlo.


Dvousložkové, rychle tuhnoucí, flexibilní lepidlo na dlaždice CFE S2. Hydraulicky tuhnoucí, vysoce flexibilní speciální práškové lepidlo ,které je určeno pro tenkovrstvé lepení obkladů a dlažeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky