pátek 14. června 2019

Jídlonosič orion

Jídlonosič nerez 3xpr. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Plastový jídlonosič je určen pro přenášení a uchování potravin. Kvalitní 4-patrový nerezový jídlonosič s kovovým stojanem pro snadné přenášení. Uchová teplotu pokrmů po dlouhou dobu. Součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho.


Nerezový termo jídlonosič patrový pro přenášení pokrmů, který dlouho zachová jejich teplotu. Klíčové vlastnosti jídlonosiče ORION termo třípatrový, průměr cm. Třípatrový jídlonosič.


Termojídlonosič nerezový patrový pro přenášení pokrmů, součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření a vrchní poklice, . Předpokládané dodání: Pozítří 19. Recyklační poplatek zahrnut v ceně produktu. Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč. Vlastnosti:- Hranatý, misky- Každá miska je opatřena víčkem, snadné sepnutí pomocí spony- . Nerezový jídlonosič Orion , ORION tvoříme vaši domácnost za akční ceny.


Držák pro jídlonosič ORION Držák pro jídlonosič ORION patra. Termonádoba s nerezovým jídlonosičem obsahuje nerezové misky s víčky, objem každé misky l. ORION Domácí potřeby působí na českém trhu více jak let, patří mezi špičkové prodejce, nabízí více než 5. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Hledáte Orion termo jídlonosič ? Dál už hledat nemusíte!


Porovnání cen v ALZA. Slevy na značku ORION. Akce na téma jídlonosič najdete na Skrz. Detailní popis produktu. Dostupnost, Skladem do dnů. Cena, 37Kč bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky