úterý 11. června 2019

Popelnice 360 l

Plastová nádoba - 3lt. TECHNICKÁ DATA: Obje3litrů. Nádoba plastová - popelnice 3l černá 11.


Pojízdné 1l popelnice pro třídění odpadu, polypropylenové, s oky pro visací zámek, kolečky a. Inzerát byl odebran z. Dodávka = smontováno. Vhodné pros sběr komunálního i průmyslového odpadu. Odpovídají DIN EN 840-1.


Odolné UV záření,nízkým a vyšším . Sud je vybaven horním otvorem s víkem, dvěma místy pro připevnění okapů a dvěma otvory se závitem pro připevnění výpustného kohoutku nebo zahradní hadice . Pro likvidaci směsného a tříděného odpadu je . PLASTOVÁ POPELNICE 1L ŽLUTÁ - VHOZ PRO PLAST. Přístřešek na popelnice Vario, lakovaný, pro popelnici do 3l - Objednejte online ještě dnes! Víko k plastové popelnici 1lt. Stavby a služby pro zahradní jezírka, koupací jezírka, zahradní okrasná jezírka, koi kapry, odborné články, soukromá inzerce.


Udržování pořádku je třeba nejen doma, ale i na veřejných místech a na pracovišti. Nádoby pro separovaný odpad 1l ( popelnice ). Nabízím plastové popelnice , cena 50- za kus. L plastová s kolečky - nová modrá skladem ví. Popelnice využijí sklady . Směsný odpa 3l , Vlastní, popelnice , horní výsyp, jednotlivá č. Kontejner na tříděný odpad Henry, 3l , šedý . NÁDOBY ( POPELNICE ) zbytek odpadu z domácností, který nelze vytřídit.


Svozovým dnem pro likvidaci. MALÝ KONTEJNER TETRA PAK. Výhodou plastové popelnice je vyšší životnost v mokrém prostředí. Nevýhodou je, že plastová popelnice hůře.


Popelnice 360 l

Nádrž na vodu Garden ANTIK AMFORA 3l - terakota. Záruční doba: měsíců . AKČNÍ CENA heureka-1. Velký výběr naleznete online na BauMax.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky