pondělí 17. června 2019

Kontaktní lepidlo ve spreji

MOTIP Adhesive spray kontaktní lepidlo ve spreji 500g. Popis Lepidlo jak pro stálé, tak i dočasné přilepení. Vhodné na lepení… 1– 1Kč . Lepidlo ve spreji - Velmi rychleschnoucí kontaktní lepidlo na trvalé i dočasné přilepení. SPECIÁLNÍ KONTAKTNÍ LEPIDLO VE SPREJI - Extra pevné.


Kontaktní lepidlo ve spreji

Kontaktní lepidlo ve spreji pro použití všude tam, kde je potřeba použití kontaktního lepidla i na těžko. Spray-Kon SOFA je kontaktní lepidlo ve spreji , nejčastěji používáno čalouníky, při lepení textilních materiálů, molitanu. Vysoce kvalitní a všestranné lepidlo na bázi butylu. Lze aplikovat i při nižších teplotách do -°C. Výborná odolnost vůči . Univerzální kontaktní lepidlo ve spreji.


Slepí papír, lepenku, dřevo, kůži, textil, kov, plsť, pěnové hmoty, četné umělé hmoty a . Toto lepidlo je jedno z nejpevnějších pro lepení HPL laminátů. Nejpevnejší kontaktní lepidlo ve spreji na lepení HPL laminátů. Záruka pro spotřebitele: měsíců.


Kontaktní lepidlo ve spreji

Speciální kontaktní lepidlo na lepení nábytkových hran. Zvýšený obsah pevných částic. Detailní popis produktu.


SPRAY-KON SOFA je čalounické lepidlo ve spreji na lepení molitanu, textilu, papíru a jiných materiálů. Pro docílení efektu suchého zipu . Kontaktní sprejové lepidlo na bázi SBR kaučuku určené k lepení větších ploch celé řady materiálů. V internetovém obchodě Nejlevnejsi-Barvy-Laky. UVOLŇOVAČ RZI A KONTAKTNÍ SPREJ - 400ml.


Kontaktní lepidlo ve spreji

S 6-ti násobnou funkci, při opravách a údržbě. Kč s DPH 17Kč s . Vysoce výkonné lepidlo ve spreji na plošné lepení s vysokou počáteční přilnavostí. Použitelné pro lepení většiny materiálů používaných při výrobě nábytku . Víceúčelové kontaktní lepidlo ve spreji. Je vhodné pro rovnoměrné nanášení na větší plochy celé řady materiálů.


Pomocí přibalené přídavné trysky lze. M Scotch-Weld 77$1je ideální pro lepení papíru, lepenky, tkanin, měkkých pěn, polystyrenových pěn a řady . PERDIX KONTAKTNÍ LEPIDLO ve spreji je výborný pomocník všude tam, kde je potřeba použití kontaktního lepidla i na těžko dostupných místech. LIQUI MOLY KONTAKTNÍ LEPIDLO VE SPREJI 400ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky