pátek 21. června 2019

Likvidátor zápachu z kočičích toalet

Vhodné pro chovatele koček a psů. Pach nepřekrývá, ale likviduje! Ekologický prostředek . NEILY likvidátor pachu je určen k čištění kočičích toalet , značkovacích míst,. Vyberte si některý z naší nabídky a zpříjemněte kočce její přirozenou potřebu.


Potřeby pro kočky - likvidátor pachu pro kočičí wc. Když přijedeme z víkendu a naše kočka byla sama doma, je vyklizení. Likvidátor zápachu z kočičích toalet.


Pomůže při odstranění zápachu z pračky i domácích mazlíčků, kočičích toalet apod. Odstraňovače zápachu z kočičích toalet. Přípravek biologickou cestou nahradí pohlcovač pachu v jiné formě.


Poslední kusy (metry) skladem. Hledáte přípravek proti zápachu z kočičích (zvířecích) výtvorů? Tak to potřebujete likvidátor pachu - vyberte si z široké nabídky vůní. SIMPLE SOLUTION ENZYMATICKÝ ZÁPACHU KOČIČÍCH TOALET 5ML. Vůně: Australská borovice.


Spolehlivě funguje jako odstraňovač pachu z lednic, mražáků, odpadkových košů. LIKVIDATOR ZAPACHU najdete a porovnáte na Srovnanicen. Subio - LIKVIDÁTOR ZÁPACHU V KOČIČÍCH TOALETÁCH -BIOLOGICKÝ POHLCOVAČ PACHU ,. Nepoškozuje žádný z uvedených povrchů. Hřeben TRIXIE blešák . Neutralizér BEAPHAR Cat Toilet Deodorant - 1ml. ODOURCLEAN - likvidátor zápachu.


Odourclean je ekologicky. Popis: Everstar WC čistič 750ml Gelový prostředek z obnovitelných zdrojů . Z důvodu vládních opatření bude naše prodejna v Praze do odvolání uzavřena. Simple Solution Enzymatický odstraňovač zápachu kočičích toalet 500ml.


FOR-DRY - účinný vysoušeč a likvidátor zápachu. Zobrazit všechny akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky