středa 26. června 2019

Flugel transfusions

Na odbyt jdou i staré půdovky. Ty zavedla jako protipožární ochranu domů a jejich obyvatel císařovna Marie Terezie. Nabízím k prodeji bodák k čs. Prodám půdní dlažbu, půdovky či topinky. Dlažba je načištěná a napaletovaná.


Obrázky k inzerátu Půdní dlažba- půdovky. Inzerce zdarma, bazary. Cihla půdovka rozměr x 1x mm. Původně byly na půdě školy. Předmětem prodeje je 15mpečlivě přebraných a očištěných půdovek.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt půdovky. Stavební bazar , výkup i prodej kvalitního starého materiálu. Mam s nim natrene podlahy, schodiste i zelezne zabradli, a max. Podle popisu se hodi i na hlinene omitky, tak proc ne na pudovky ? Procházejte největší české bazary najednou. Regionální bazar – Ostatní.


Stav viz foto, jsou cca z r. Cihly pudovky (10), Cihly půdovky - topinky (20). Připravená k okamžitému použití. Na jedné straně od vápna, lze velmi snadno odstranit. Něco přes metrů čtverečních.


Celkem asi kolem - 50m2. Staré půdovky z rozebírané půdy. Sleva při koupi všech najednou. Vyhľadávanie „stare pudovky “. Všetky kategórie, Oblečenie a obuv, Autá, Reality, Detské potreby, Motorky, Nábytok a bývanie, Zvieratá, Stroje a . Projděte si inzeráty stare pudovky na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Půdovky jsou ve velmi dobrém stavu očištěné. Cena 1-Kč za 1ks, půlky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky