pátek 28. června 2019

Eloxovaný plech černý

Eloxované plechy se vyznačují vyšší odolností proti vlivům vnějšího prostředí, vlhkosti, UV záření, poškrábání a používají se jak pro interiérové aplikace . Eloxovaný hliník: – používáme plechy , které jsou již eloxované. V této kategorii nabízíme Al plechy s možností povrchové úpravy elox , RAL nebo dřevodekor. Plechy jsou ve třech formátech. Níže zvolte typ plechu. Povrchová úprava ELOX.


KERAMET už není POUZE dodavatelem hliníku! Zajistíme pro Vás PLECHY - PÁSY - PROFILY - STŘEŠNÍ KRYTINY - FÓLIE a další materiály. Jako katodu musíme použít hliníkový nebo olověný plech. Síla eloxované ochranné vrstvy se podle potřeby pohybuje v rozmezí až 1(max 160) mikrometrů.


Kromě této ochranné funkce má eloxace také svůj . Tento typ profilu je vhodný pro uchycení materiálů síly 3mm. Může se jednat o různé druhy plastů, plexiskel, sendvičových desek, hliníkových plechů a jiných. Dodávají se tři barevné provedení - čistý hliník, stříbrný a černý elox. Pomocí našich technologií dokážeme značit a popisovat eloxovaný hliník. Vhodné plechy k popisu a značení: Nejlépe se označují eloxované plechy v černé barvě . Válcováno za studena Upozornění: Oboustranně eloxovaný , . Navíc profily a plechy za trvale nejnižší ceny.


MP - okopový plech na dveře, fóliovaný, samolepící. Tloušťka plechu mm. Název, Rozměr, Norma, Chem. V COlaseru vznikne stříbrná až bílá gravůra. Tato technologie se používá na barevné plechy , nejčastěji černý.


V 5ce Al maji jen ALUFORM MATNY elox - stribrny (prirodni). Nevim, jestli poslou i odstrizek. Spara se barvi černe chemicky vodickou Aluoxid. Surový plech je levnější než eloxovaný.


Function yourLED Stripe 98cm RGB 7W černá plast 702. Povlak 275g zinku na metr čtvereční oboustranně (135g zinku na každé straně plechu ). Výbornou přilnavost, . Materiál: eloxovaný hliník, povrch: F- přírodní elox , uchycení: oboustranná samolepící páska (součástí plechu ), tloušťka: mm. Rozměr kotce 3xm, výška v předu 75m, ze dvou stran plechová černá stěna, střecha černý eloxovaný plech. Vnitřní rozměr boudy 120x95 . Dokonale tvarované Alu-Profilové krabičky ( eloxované , komaxitované).


Přes T-Drážkový vstup (M3) umožňuje jednoduché rozebrání bočních plechů. Provedení ALUMAT STUCCO má povrch plechu upraven do podoby reliéfu,. FYSETC Official Store - 31-Kč .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky