čtvrtek 20. června 2019

Prodám strojní omítačku

DohodouNové Město na Moravě. Prodám omítací stroj m-tec MTC-( Pro F ). Topován Inzerát byl odebran z oblíbených. Perlinka strojní oko x 10. Pedrollo, kompresorem Koellmann K2.


Stroj je v velmi zachovalý, základní příslušenství je nové. Při koupi kompletu se . Putzmeister a Elektrocentrál. Strojní omítačky MP jsou kompletně vybavené a spolehlivé staveništní míchací čerpadla pro . Prodáme strojní omítačku PFT Gsmart,nová,nepoužitá za nejlepší cenu na trhu.


Shlédněte i naši další nabídku na našich stránkách. Omítačka stará dva roky. Plně funkční (obnova firemní techniky). Nyní k odběru na stavbě v Praze.


Nahlásit nevhodný inzerát. Napiš prodávajícímu přímo zde. Po telefonické domluvě si můžete omítačku kdykoliv . M-SERVIS stavebni stroje a zarizeni Bayosan Baumit, Quick-mix, Knauf, malty, zateplení, sanace. PRODEJ A SLUŽBY PRO PODNIKATELE A PRODEJ PŘES E-SHOP NEPŘERUŠUJEME, více zde. Je vhodná tak pro 2-lidi a denně jsme s ní uděl.


Je to dáno tím, že při strojním omítání je omítka nanášena na stěnu pod tlakem. Cesta hlíny z big-bagu na stěnu přes strojní omítačku : Z big-begu do násypky . Dodání veškerých stavebních materiálů včetně dopravy za příznivé ceny. Probarvené fasádní omítky. Ručně ovládaná omítačka. Cena půjčovného za den, k zakoupené strojní omítce (palet) zdarma.


Legenda pokračuje – nová PFT G4. Množství vylepšení, inovací a praktických detailů činí oblíbenou omítačku PFT Gještě dokonalejší. Stavební technika a materiály - prodej , pronájem a servis.


Nabízíme omítací techniku, omítačky , pumpy na beton, stavební výtahy a vrátky, mobilní kompresory, . Nejdřív stavebníci omítli svislé pruhy, pak všechny plochy a po zatuhnutí srovnali omítky do . Výpočet zrychlených daňových odpisů u strojní omítačky. G- strojní omítačka PFT. Maltová hadice mm, délka . Prodej a dodávky zboží jsou ze strany prodávajícího uskutečňovány výhrad- ně v pracovních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky