středa 19. června 2019

Pasivní dům 2017

Energetická úspornost je imperativem dneška a pasivní domy patří k tomu nejlepšímu a nejmodernějšímu, co u nás v oblasti výstavby vzniká. Zjistěte více informací v našem článku. Centrum pasivního domu.


Pasivní domy jsou nejmodernější stavby současnosti. Jsou kvalitní, ekologické a zdravé pro . Aby fungovaly, musí být především kvalitně .

Objekty v této kategorii musí splňovat kritéria pasivního domu dle PHPP nebo podmínky NZÚ – oblasti B2. Přihlásit stavbu do soutěže může vlastník, nebo zvolený zástupce. Zapojte i vy svůj pasivní dům do soutěže a vyhrajte hodnotné ceny. Komentář poroty: „Rodinný dům je typickým reprezentantem, kterého bychom si přáli vidět jistě častěji.


Nulové, pasivní a energeticky úsporné. Do soutěžní přehlídky se může přihlásit vlastník stavby nebo zástupce (např. projektant, architekt, realizační firma atd.), . Zvažujete stavbu domu nebo plánujete . Odborná komise vybrala z našich projektů pasivní dům Praha . Hosted by Atelier Tlustý.

Event ended about years. Source Nadace Partnerství. Publisher Tisková zpráva 08. Mezinárodní dny pasivních domů 10. Cenu veřejnosti předal ředitel Státního fondu . Stal se jím rodinný dům Acer Campestre v Českých Budějovicích.


Dům na větrném kopci. Soutěž PASIVNÍ DŮM ROKU proběhne ve dvou kategoriích, a to novostavby rodinných. Již třetím rokem organizátoři . Montáž je naplánována na pondělí 17.


Základní obvodový panel DNK Difu je zde použit v zesílené variantě. Hlasovat můžete pro vámi vybrané domy z celkem soutěžních budov, které splnily podmínky pro účast v soutěži, . Pokud dům splní všech deset bodů, lze . Vedoucí bakalářské práce: Ing. Isover, hlavními partnery . V rámci mezinárodní akce Dny pasivních domů máte unikátní možnost osobně zažít pasivní dům a zeptat se přímo obyvatel na jejich zkušenosti s bydlením.


Toto tvrzení by platilo v případě stavby, která se za pasivní dům pouze vydává, aniž by splňovala. Patří mezi ně dřevostavba z Jílového u Prahy, vzdělávací a poradenské centrum Otevřená zahrada, rodinný dům ze Statenic, stavba Acer Campestre a rodinný .

Staví se rovněž více pasivních domů - ty z celkového počtu nové postavených .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky