úterý 11. června 2019

Led lišta do kuchyně

Co budu potřebovat pro instalaci LED pásku do kuchyně ? Jako doplňkové dekorativní osvětlení můžete také využít RGB LED pásky, se kterými se dá barevnost kuchyně skvěle podtrhnout. LED osvětlení kuchyně je čisté a moderní, díky tomu se hodí i do atypických interiérů a interiérů na zakázku. Pásky osvětlují celou plochu . V našem ukázkovém případě jsme pásek instalovali do kuchyně , kde.

Když v kuchyni vyměníte původní žárovky za LED technologii, snížíte elektrickou spotřebu až o. A to šetří přírodu i vaši peněženku. Jak správně osvětlit. Níže Vám doporučíme pásek, zdroj a hliníkové profily, které jsou podle nás do Vaší kuchyně nejvhodnější. Pokud máte jinou představu, neváhejte se na nás . Rozjasněte kuchyň a zároveň ušetřete výdaje za elektřinu pomocí našich LED světel a svítidel do kuchyně.


Určitě i různé temnější kouty a místa v kuchyni lépe využijeme, když budou nasvícena LED páskem.

Jaký světelný tok LED pásku zvolit do kuchyně ? LED pásek 5W RGB s USB konektorem a výměnou barev 2x50cm . Barva světla - teplá bílá (většinou v rustikálních kuchyních ). EMOS LED osvětlení lišta 300mm, 5W - LED světlo. Osvětlení s LED diodami jsou také úsporným řešením. Všechny jsou skvělým způsobem, jak dokončit vzhled kuchyně a získat lepší výhled na to, co právě . Příslušenství k profilům.


Hliníkový profil slouží k chlazení LED pásků a také jako designový prvek. K profilu doporučujeme zakoupit také kryt neboli difuzor. Výhodou LED pásků je i to, že jejich instalace není složitá. LED pásky s denní bílou barvou doporučujeme do kuchyně , koupelny.


Bodovky pod linkou Bodové osvětlení . Hliníkové profily lze zapustit (zafrézovat) do podkladu, což je varianta vhodná spíše pro nově stavěnou kuchyň , nebo můžete zvolit profil přisazený. Díky snadné instalaci můžete pásky instalovat i do nejzapadlejších koutků a poliček a pavouci už nebudou mít ve vaší kuchyni žádnou šanci. Když vyměníte Vaše běžné zářivky do kuchyně za úsporné LED osvětlení pod kuchyňskou linku, snížíte spotřebu elektrické energie v kuchyni až o. Pri menších kuchýň odporúčame zaobstarať LED svietidlo s výkonom do wattov.

Pre väčšie kuchyne nad mbude lepšie siahnuť po LED osvetlenie s . LED pasky, a protoze nemame zadnou. Nás vyšel pásek do kuchyně (cca 5m) včetně zafrézovaného profilu a. A určitě bych dala do hliníkové lišty s rozptylkou, k tomu nejlépe stmívač, ať si.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky