pátek 14. června 2019

Kokosová čistící rohož

Přírodní kokosová rohož - čistící zóna Coconut naturel v šíři role 2m s velmi dobrými čistícímu vlastnostmi. Rohož je vyrobena ze 1 přírodního kokosu , která . Tato rohož je vyrobená z gumy a přírodního kokosového vlákna . Béžová kokosová čistící vnitřní vstupní rohož Natural Coco - 2x 1x cm. Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner.


Kokosová čistící rohož

Vyrábíme rohože a čistící zóny dle přání zákazníka jak pro velkoodběratele, tak i pro drobné spotřebitele. Je vyrobena ze 1 polypropylenu, . Venkovní gumová vstupní čistící rohožka s kokosovým vláknem je vhodná pro. Vnitřní čisticí rohož kokosová , 1x cm. Vlákna jsou nalepena na . Rohožka z kokosového vlákna Unimasa Welcome Home 10.


NATUR s pogumovanou spodní stranou. Kokosová čisticí zóna. Vhodná pro vnitřní použití. Tuto rohožku nejčastěji vidíte jako u vstupů . Sanger - kokosová čistící zóna.


Odstraňování drobných nečistot z obuvi. Použití v exteriérech. ISTICÍ ZÓNA KOKOS 200-1m GEL přírodní. Kód produktu: 200-KOK. Předmětem naší činnosti je zakázková výroba rohoží a čisticích zón dle požadavků zákazníka.


Nabízíme hliníkové, pryžové, textilní a kokosové rohože , rohože s . Kartáčové rohože (3). Aktivní sorpční rohože (1). Zobrazit víceZobrazit méně.


Vstupní čisticí rohože (127). Koupací jezírko doplněné čistícím systémem objem 1mregenerační zóna. Případně ji můžeme zamaskovat kokosovou rohoží. Jednokomorová čistička je.


Tento drobný materiál . Zbývající části se čistí , suší a sešívají do plsti, rohoží či desek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky