pátek 31. srpna 2018

Truhlářství křimice

Jsme truhlářská firma s dlouholetou praxí a znalostmi nejnovějších technologií. Na trhu působíme již od roku . Naše truhlárna sídlí v Plzni Křimicích vyrábíme vybavení pro interiery, kuchyně, vestavěné skříníě, dřevěné schodiště apod. Pracovní doba: Po-Pá 7-hod. Kde nás najdete: mapa.


Zpracování a pomoc s návrhem zakázky. Zakázková výroba z masivu a lamina. Truhlářství Gösl interier v. Pokud jste majitel firmy, která působí v Křimicích a chcete být zde zveřejněn ( do konce roku zdarma ) , napište nám. Naší specializací je výroba a montáž zakázkového nábytku a realizace interiéru na míru, ať už se jedná o vybavení . Pavel Vanc, truhlářství v Praze: adresy, recenze, fotografie, telefonní čísla, pracovní doba a jak se k nám dostanete. Zajišťujeme zařízení bytů i kanceláří podle požadavků a návrhu.


Fakturační adresa: FOXINTERIER s. Všechny nabídky práce . Zhotovujeme nábytek na míru, kuchyňské linky, vestavěné . Křimicích , když poprvé od vzniku byl vznesen a zaznamenán do zápisu požadavek . Adresa: Pavel Vanc Křimická 118. Plzeň - Křimice , Plzeňská č. Praha-Horní Měcholupy. Poněwadž truhlářský učedník nechtěl přijme wyzwání, činil zámečnický tak . Pomocní pracovníci ve výrobě: Pomocné práce v truhlářské výrobě - jedná se o montáž dílců na sedací . Meta robots, index, follow. Autor, Miroslav langmajer. Hulač Josef - umělecký truhlář.


Huml Jiří - truhlářství nábytkové doplňky. Nabízíme zakázkovou truhlářskou výrobu nábytku z masivního dřeva. Umělecké truhlářství Svoboda - Rokycany.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky