čtvrtek 23. srpna 2018

Gumová podlaha fitness

Vyberte si z širokého sortimentu sportovních gumových podlah pro fitness , posilovny, crossfit centra optimální podlahu. Různé tloušťky i provedení, podlahy. Dodáváme celosvětově známé podlahy značky PAVIGYM, SBR role. Gumové puzzle z kaučuku pro celoplochy.


Gumová podlaha fitness

S gumovou podlahou ve tvaru puzzle to je jednoduché. Souvislá vrstva je vždy perfektní a bez mezer. Extrémně houževnaté desky. Vlastnosti gumové podlahy se . Od klasických palubových parket, používaných především v tělocvičnách, přes gumové podlahy až po beton v kombinaci s kobercem či jinou . VAŠE FITNESS VYBAVÍME OD PODLAHY.


Pavigym jsou ideálním řešením pro fitness centra. Určené sú v športových sálach, zimných štadiónoch, fitness centrách, ale aj na detských ihriskách,. Táto gumová podlaha je pevnou podlahou v puzzle preved. Nabízíme pryžové podlahy do fitness center, speciální pryžové podlahy a další.


Nabízím k prodeji fitness pryžovou podlahu o tloužce 10mm. Fitness podlaha , gumová podlaha. Kvalitní tlumící gumy pod činky. Podlahy do fitness centra nebo vaší domácí posilovny.


Naše další pokládka podlahy proběhla v jeden krásný večer po zavíračce. Proměna posilovny v . Pryžové povrchy vyvíjené pro podlahy fitness center jsou dimenzované na extrémní lokální zátěž. Gumovou podlahu do fitka je možné realizovat jako skládanou . Tento povrch sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči extrémne namáhaniu pri silovom tréningu vrátane pádov činiek a zároveň . Najpredávanejšia podlaha určená pre telocvične, posilňovne a crossfit haly. Zátěžová podložka inSPORTline je vhodná pro domácí využití pod fitness. Výrazne nižšia poréznosť oproti . Modulární gumové podlahy jsou moderní podlahové systémy.


Naše gumová podlaha pro fitness centra je vhodná jak do malých soukromých posiloven, tak i do větších cvičebných center. Má speciální protiskluzovou úpravu. Obzvlášť je vhodná pod posilňovacie stroje a činky.


Zabraňuje poškodeniu . Sportovní gumová podlaha do fitness mm Sportovní pryžová podlaha je speciálně určen pro tělocvičny, fitcentra a tréninková studia, Podlahová dlaždice. Povrchy pre fitness Pre fitness centrá vyrábame špeciálne tvrdené gumové rohože. Barevná příměs EPDM Pro ještě větší odolnost a pro luxusní vzhled jsme přidali do gumové podlahy barevnou příměs EPDM. Možnosti barevného provedení: . Gumovou fitness podlahu je možné použít jako podlahovou krytinu, podlah posilovacích, kardio a vibračních strojů. Gumová puzzle podlaha Black MUSASHI.


Penová puzzle podlaha - fitness podlaha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky