čtvrtek 30. srpna 2018

Fasádní markýzy

JSME SPECIALISTI NA VENKOVNÍ STÍNĚNÍ A NAŠE PRODUKTY NEUSTÁLE ZDOKONALUJEME. MARKYZY-VOLNE-FASADNI-B. Markýzy jako rychlé řešení - inspirujte se!


Fasádní markýzy

Fasádní markýzy si začínají dobývat své místo u moderně architektonicky pojatých staveb. Díky široké škále barev a . Geometrická přesnost a konstrukční flexibilita. S fasádními markýzami HELLA lze realizovat zastínění velkých, architektonicky dokonale . FTP-V Z-Wave nebo roleta ARF Z-Wave). Ve výjimečných případech lze markýzu ovládat servisním tlačítkem umístěným na kazetě. Pro napájení markýzy je . Mezi nejčastějí varianty provedení . Ten správný typ vám pomůže vybrat Daverik.


Stránka se připravuje. Děkujeme za pochopení. Působíme v lokalitách. Nejlepší ochranou proti horku jsou vnější doplňky ( markýza , roleta). Obzvláště důležité je používání vnějších doplňků v místnostech, které jsou silně vystavovány . Zabýváme se výrobou, prodejem a poradenstvím v oblasti stínicí techniky: žaluzie , rolety, markýzy , sítě proti hmyzu.


Fasádní markýzy

Obzvlášť se hodí ke stínění šikmých i svislých fasádních ploch. Fasádní kazetové markýzy jsou svislé markýzy které zajistí dokonalé stínění oken , prosklených ploch obytných a administrativních budov. Především jsou schopny zastínit větší plochy teras, balkónů či prosklených výloh.


Dále dotváří architektonický . Roltex je okenní svislá markýza vedená ve vodících lištách. Jsou účinným prostředkem ochrany proti slunci. Nabízíme nepřeberný výběr z typů a barev markýz. Dle účelu lze vybírat mezi markýzy fasádními , volně stojícími, . Namontujeme vám fasádní předokenní markýzu v Brně nebo v Praze.


Fasádní markýzy

Obsahuje i pevná vodící lanka. Máme mnoho kladných referencí. V nabídce máme výsuvné, ale také fasádní markýzy , které jsou vhodné pro okenní zastínění. Můžete si vybrat z velkého počtu typů a barev látek.


Ideálním řešením jsou fasádní markýzy FAKRO. Aktuality Nabídka služeb Poptávka Kontakt. Servis a opravy žaluzií a rolet.


Záruční a pozáruční servis . Představujeme novou generaci okenních a fasádních svislých markýz. Textilní ochrana proti slunci je k dispozici ve dvou velikostech kazety, takže lze stínit i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky